Τζον Άστον: Πέθανε «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» - Ποιος ήταν ο ηθοποιός
Ο ηθοποιός John Ashton
(Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)Πέθανε σε ηλικία 76 ετών ο ηθοποιός Τζον Άστον ο γνωστός για τον ρόλο του ως αστυνομικός από την σειρά ταινιών «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς».
Ο Τζον πέθανε ειρηνικά την Πέμπτη στο Ft. Collins του Κολοράντο μετά από μάχη με τον καρκίνο, ενημέρωσε εκπρόσωπός του σύμφωνα με το TMZ.
Κατά τη διάρκεια των 50 χρόνων του στο Χόλιγουντ, ο Τζον εμφανίστηκε σε περισσότερες από 200 κινηματογραφικές, τηλεοπτικές και θεατρικές παραγωγές ... αλλά αναμφισβήτητα έγινε γνωστό το όνομά του όταν συμπρωταγωνίστησε μαζί με τον ανερχόμενο τότε Έντι Μέρφι στην ταινία «Ο μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς» του 1984.
Ο ηθοποιός εμφανίστηκε σε τρεις από τις τέσσερις ταινίες της σειράς συμπεριλαμβανομένης της πιο πρόσφατης , η οποία μάλιστα κυκλοφόρησε φέτος στο Netflix και απέσπασε θετικές κριτικές τόσο από θαυμαστές όσο και από τους κριτικούς ταινιών.
ΠΑΣΟΚ: Παρατείνονται μέχρι τις 20:00 οι εκλογές για την ανάδειξη των συνέδρων
17:44
Αραγτσί: Οι ΗΠΑ μας αντιγράφουν - Μας χτυπούν με κλώνους των ιρανικών Shahed
17:30
Το Ισραήλ ενέκρινε «έκτακτο» κονδύλι για στρατιωτικές αγορές για τον πόλεμο στο Ιράν
17:18
«Είμαι ακόμα ζωντανός», απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του
17:00