«Θα το μετανιώσει»: Απειλές του Ισραηλινού υπουργού Οικονομικών στο Ιράν
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριχ
AP Photo/Maya AlerruzzoΑπειλές κατά του Ιράν εκτόξευσε ο ακροδεξιός Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριχ λίγα λεπτά μετά τις πυραυλικές επιθέσεις που δέχθηκε το Τελ Αβίβ.
«Όπως το μετάνιωσε η Γάζα, η Χεζμπολάχ και το κράτος του Λιβάνου, έτσι και το Ιράν θα μετανιώσει τη στιγμή» που επιτέθηκε στο Ισραήλ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πλευρά τους, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι εκτόξευσαν δεκάδες πυραύλους προς το Ισραήλ.
Προειδοποίησαν πως θα γίνει ξανά στόχος αν προβεί σε αντίποινα.
Τόνισαν ότι οι πυραυλικές επιθέσεις είναι σε αντίποινα για τις δολοφονίες του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και του υποδιοικητή των Φρουρών της Επανάστασης στον Λίβανο Αμπάς Νιλφορουσάν.
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA μετέδωσε ότι το Ιράν εκτόξευσε «πύραυλους στο Τελ Αβίβ» στο Ισραήλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνω από 100 πυραύλους εκτόξευσε το Ιράν προς το Ισραήλ - Eκρήξεις στην κοιλάδα του Ιορδάνη
Μπάιντεν: Έτοιμες να συνδράμουν το Ισραήλ οι ΗΠΑ στις επιθέσεις του Ιράν
«Πυρά» ΠΑΣΟΚ κατά ΕΛ.Α.Σ. για την πόντιση του καλωδίου Κύπρου - Ελλάδας
20:12
«Ασφαλείς όλοι οι κάτοικοι και εργάτες»: Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες στην πολυκατοικία στα Πετράλωνα
20:06
Βολές Ερντογάν κατά Ισραήλ: Έχει στα χέρια του το αίμα παιδιών και γυναικών της Γάζας
19:58
Αλβανία: Πέταξαν αβγά σε αυτοκίνητα βουλευτών για το θέρετρο του γαμπρού του Τραμπ
19:49