«Θα το μετανιώσει»: Απειλές του Ισραηλινού υπουργού Οικονομικών στο Ιράν
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριχ
AP Photo/Maya AlerruzzoΑπειλές κατά του Ιράν εκτόξευσε ο ακροδεξιός Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών, Μπεζαλέλ Σμότριχ λίγα λεπτά μετά τις πυραυλικές επιθέσεις που δέχθηκε το Τελ Αβίβ.
«Όπως το μετάνιωσε η Γάζα, η Χεζμπολάχ και το κράτος του Λιβάνου, έτσι και το Ιράν θα μετανιώσει τη στιγμή» που επιτέθηκε στο Ισραήλ έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Από την πλευρά τους, οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι εκτόξευσαν δεκάδες πυραύλους προς το Ισραήλ.
Προειδοποίησαν πως θα γίνει ξανά στόχος αν προβεί σε αντίποινα.
Τόνισαν ότι οι πυραυλικές επιθέσεις είναι σε αντίποινα για τις δολοφονίες του ηγέτη της Χαμάς, Ισμαήλ Χανίγια, του ηγέτη της Χεζμπολάχ, Χασάν Νασράλα και του υποδιοικητή των Φρουρών της Επανάστασης στον Λίβανο Αμπάς Νιλφορουσάν.
Το ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων IRNA μετέδωσε ότι το Ιράν εκτόξευσε «πύραυλους στο Τελ Αβίβ» στο Ισραήλ, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνω από 100 πυραύλους εκτόξευσε το Ιράν προς το Ισραήλ - Eκρήξεις στην κοιλάδα του Ιορδάνη
Μπάιντεν: Έτοιμες να συνδράμουν το Ισραήλ οι ΗΠΑ στις επιθέσεις του Ιράν
Μετρό Θεσσαλονίκης: Πολύωρη αναστολή τεσσάρων σταθμών την Πρωτομαγιά
16:02
Γιούχαραν τον Στάρμερ οι πολίτες - Επισκέφθηκε την εβραϊκή συνοικία όπου έγινε επίθεση με μαχαίρι (vid)
15:55
Πυρκαγια σε επαγγελματικό χώρο στο Ίλιον - Καίγονται εύφλεκτα υλικά δίπλα σε πολυκατοικία
15:48
«Ομάδα Σημαίνει»: Το ντοκιμαντέρ της Novibet για τη δύναμη του αθλητισμού στις τοπικές κοινωνίες
15:43