Αντικατάσταση του Σαουδάραβα πρεσβευτή ζητά το Ιράκ
Το υπουργείο Εξωτερικών του Ιράκ κάλεσε τη Σαουδική Αραβία να αντικαταστήσει τον πρεσβευτή της στη Βαγδάτη, Τάμερ αλ-Σαμπχάν, σύμφωνα με την ιρακινή κρατική τηλεόραση.
Ιρακινοί σιίτες πολιτικοί έχουν ζητήσει κατ΄επανάληψη την απέλαση του Σαμπχάν λόγω δηλώσεων που έχει κάνει περί ανάμιξης του Ιράν στις υποθέσεις του Ιράκ και των ισχυρισμών του ότι υποστηριζόμενες από το Ιράν σιιτικές πολιτοφυλακές προκαλούν εντάσεις με τους σουνίτες.
Τη Δευτέρα το ιρακινό υπουργείο Εξωτερικών αρνήθηκε πληροφορίες των ΜΜΕ για ύπαρξη συνωμοσίας με στόχο τη δολοφονία του Σαμπχάν, του πρώτου Σαουδάραβα πρεσβευτή που διορίστηκε στη χώρα μετά την επαναλειτουργία της σαουδαραβικής πρεσβείας στην ιρακινή πρωτεύουσα τον Δεκέμβριο.
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε σταματούν οι διακοπές του Πάσχα - Πότε επιστρέφουν οι μαθητές στα θρανία
05:00
ΧΡΗΜΑ
«Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι πολίτες δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
04:00
ΧΡΗΜΑ
Εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ: Συνεχίζονται και τον Απρίλιο - Πώς δηλώνετε συμμετοχή
03:00
ΧΡΗΜΑ
«Τσουχτερά» πρόστιμα για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ - Όλες οι αλλαγές
02:00
ΧΡΗΜΑ