Ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου σε πετρελαϊκό σταθμό εν μέσω φόβων για ισραηλινό χτύπημα
Ανανεώθηκε:
Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Ιράν
AP Photo/Amr NabilΟ υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Μοχσέν Πακνετζάντ έφθασε σήμερα στη νήσο Χαρκ, σύμφωνα με το Shana, το πρακτορείο ειδήσεων του υπουργείου, εν μέσω ανησυχιών ότι το Ισραήλ μπορεί να θέσει ως στόχο τον μεγαλύτερο πετρελαϊκό τερματικό σταθμό του Ιράν που βρίσκεται εκεί.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε χθες ότι το Ισραήλ θα ανταπαντήσει, ύστερα από την πυραυλική επίθεση την περασμένη εβδομάδα από την Τεχεράνη, «όταν είναι η κατάλληλη ώρα».
Ύστερα από την ιρανική επίθεση, Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν, σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios, ότι οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο στο πλαίσιο αντιποίνων.

Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Μοχσέν Πακνετζάντ
EPA/ABEDIN TAHERKENAREHΟ Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε προχθές, Παρασκευή, ότι δεν πιστεύει ότι το Ισραήλ έχει καταλήξει στο πώς θα ανταπαντήσει.
«Ο Πακνετζάντ έφθασε σήμερα το πρωί για να επισκεφθεί τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και να συναντήσει το προσωπικό που βρίσκεται στη νήσο Χαρκ», μετέδωσε το Shana, προσθέτοντας ότι ο τερματικός σταθμός εκεί έχει δυναμικότητα αποθήκευσης 23 εκατ. βαρελιών αργού πετρελαίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με το δάκτυλο στη σκανδάλη το Ισραήλ: Ετοιμο για την επίθεση στο Ιράν - Εκρήξεις και στη Βηρυτό
Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι χτυπήθηκαν από το Ιράν βάσεις και στρατιωτικές υποδομές
Την επόμενη κίνησή του «ζυγίζει» το Ισραήλ - Με ισχυρή απάντηση προειδοποιεί ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Λαβρόφ: Το Κίεβο επιχείρησε επίθεση στην κατοικία του Πούτιν στο Νόβγκοροντ με 91 drones
17:23
Τζόλης, Τετέι, Ρότα και Χατζηδιάκος έκαναν έκπληξη σε τρία παιδιά από το Make-A-Wish Ελλάδος
17:14
Πώς συνέβη η τραγωδία στα Βαρδούσια: Τι συμβαίνει στο σώμα αν χτυπηθεί από χιονοστιβάδα
17:09
Ζαπορίζια: Ο σταθμός μπορεί να λειτουργήσει σε 18 μήνες αν τελειώσει ο πόλεμος, λέει ο επικεφαλής
17:00