Ο Ιρανός υπουργός Πετρελαίου σε πετρελαϊκό σταθμό εν μέσω φόβων για ισραηλινό χτύπημα
Ανανεώθηκε:
Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις στο Ιράν
AP Photo/Amr NabilΟ υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Μοχσέν Πακνετζάντ έφθασε σήμερα στη νήσο Χαρκ, σύμφωνα με το Shana, το πρακτορείο ειδήσεων του υπουργείου, εν μέσω ανησυχιών ότι το Ισραήλ μπορεί να θέσει ως στόχο τον μεγαλύτερο πετρελαϊκό τερματικό σταθμό του Ιράν που βρίσκεται εκεί.
Εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε χθες ότι το Ισραήλ θα ανταπαντήσει, ύστερα από την πυραυλική επίθεση την περασμένη εβδομάδα από την Τεχεράνη, «όταν είναι η κατάλληλη ώρα».
Ύστερα από την ιρανική επίθεση, Ισραηλινοί αξιωματούχοι δήλωσαν, σύμφωνα με τον ιστότοπο Axios, ότι οι πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο στο πλαίσιο αντιποίνων.

Ο υπουργός Πετρελαίου του Ιράν Μοχσέν Πακνετζάντ
EPA/ABEDIN TAHERKENAREHΟ Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν δήλωσε προχθές, Παρασκευή, ότι δεν πιστεύει ότι το Ισραήλ έχει καταλήξει στο πώς θα ανταπαντήσει.
«Ο Πακνετζάντ έφθασε σήμερα το πρωί για να επισκεφθεί τις πετρελαϊκές εγκαταστάσεις και να συναντήσει το προσωπικό που βρίσκεται στη νήσο Χαρκ», μετέδωσε το Shana, προσθέτοντας ότι ο τερματικός σταθμός εκεί έχει δυναμικότητα αποθήκευσης 23 εκατ. βαρελιών αργού πετρελαίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Με το δάκτυλο στη σκανδάλη το Ισραήλ: Ετοιμο για την επίθεση στο Ιράν - Εκρήξεις και στη Βηρυτό
Ο ισραηλινός στρατός παραδέχθηκε ότι χτυπήθηκαν από το Ιράν βάσεις και στρατιωτικές υποδομές
Την επόμενη κίνησή του «ζυγίζει» το Ισραήλ - Με ισχυρή απάντηση προειδοποιεί ο Ιρανός ΥΠΕΞ
ΒΟΟΚREADS: Η Σάλι Ρούνεϊ στο απόγειό της: Tο «Ιντερμέτζο» είναι το πιο ώριμο και ανθρώπινο βιβλίο της
10:44
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε δύο οδηγούς οχημάτων που έτρεχαν με πάνω από 160χλμ την ώρα
10:33
Κρατούμενος επιτέθηκε σε σωφρονιστικούς υπαλλήλους στις φυλακές Αλικαρνασσού
10:32
Τι είναι ο ιός Νίπα και πόσο κινδυνεύουμε; Επτά ερωτήσεις - απαντήσεις με όσα πρέπει να ξέρουμε
10:21