Όρμπαν: Θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός και Πρόεδρος του Συμβουλίου της ΕΕ Βίκτορ Όρμπαν παρευρίσκεται στην ετήσια συγκέντρωση της Λέγκας στην Ιταλία
AP Photo/Antonio CalanniΣτην διαχείριση του μεταναστευτικού αναφέρθηκε ο Ούγγρος πρωθυπουργός Βίκτορ Όρμπαν, ανεβάζοντας για μια ακόμη φορά τους τόνους, σε παρέμβασή του σε εκδήλωση του κόμματος της Λέγκα, στην βόρεια Ιταλία.
«Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση στην Ευρώπη, από την Βουδαπέστη θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες και θα τους αφήσουμε μπροστά στα διάφορα γραφεία», δήλωσε ο Όρμπαν.
«Στην Ουγγαρία ο αριθμός μεταναστών είναι μηδενικός, δεν αφήνουμε την χώρα μας στα χέρια αλλων. Όποιος θέλει να μπει στην χωρα μας πρεπει να περιμένει την σχετική άδεια, εξω από τα σύνορά μας», πρόσθεσε, χειροκροτούμενος από οπαδούς της Λέγκα.
Ο Βίκτορ Όρμπαν, τέλος, τόνισε ότι «στην Ουγγαρία η μητέρα είναι γυναίκα και ο πατέρας άνδρας και αυτό δεν θα αλλάξει, παρά την αντίθετη στάση της διεθνούς αριστεράς».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιταλία: Αυστηροποίηση των κανόνων για το μεταναστευτικό αποφάσισε η κυβέρνηση Μελόνι
Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Άγιος Δημήτριος λόγω των έντονων βροχοπτώσεων (pics)
10:41
Στην δικαιοσύνη σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή απειλή
10:28
Ο Πούτιν είπε στον Μπους ότι η Ουκρανία ήταν «μέρος της Ρωσίας» το 2001
10:15
Ζελένσκι: Πολλά μπορεί να αποφασιστούν πριν την Πρωτοχρονιά- Συνάντηση με Τραμπ στο άμεσο μέλλον
10:02