Η αντιαεροπορική άμυνα της Συρίας αναχαίτισε «εχθρικούς στόχους»
Η συριακή αντιαεροπορική άμυνα αναχαίτισε «εχθρικούς στόχους» στα κεντρικά της χώρας, μετέδωσε σήμερα Κυριακή (6/10) το επίσημο συριακό πρακτορείο ειδήσεων SANA, με μια μη κυβερνητική οργάνωση να αναφέρει εκρήξεις στην περιοχή της Χομς, μετά από ισραηλινή επιδρομή.
«Τα μέσα της αντιαεροπορικής μας άμυνας αναχαιτίζουν εχθρικούς στόχους στον εναέριο χώρο της κεντρικής περιφέρειας», μετέδωσε το SANA, χωρίς να δώσει περισσότερα στοιχεία.
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πλευρά του, έκανε λόγο για εκρήξεις στην περιοχή Χομς, οι οποίες οφείλονταν σε ισραηλινή επιδρομή.
Η Συρία αντιμετώπισε «εχθρικούς στόχους» στην κεντρική της περιφέρεια σήμερα, μετέδωσε και η συριακή κρατική τηλεόραση.
SPONSORED
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε για 14η συνεχόμενη χρονιά το Συνέδριο Transcatheter Heart Valves Greece
10:45
ΕΛΛΑΔΑ
Στα 100 κορυφαία Πανεπιστήμια του κόσμου το ΕΚΠΑ - Ρεκόρ πενταετίας
10:42
ΕΛΛΑΔΑ
Παπαδημητρίου - ΣΦΕΕ: Η Ελλάδα κλείνει την πόρτα στην καινοτομία και στις επενδύσεις
10:39
ΕΛΛΑΔΑ
Λάρισα: Πατέρας καταγγέλλει μπούλινγκ στο 16χρονο ΑμεΑ παιδί του - Στον εισαγγελέα η υπόθεση
10:36
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ