Νέα πυρά Ερντογάν προς το Ισραήλ: «Αργά ή γρήγορα θα πληρώσει το τίμημα της γενοκτονίας στη Γάζα»
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν
ΑΠΕ-ΜΠΕΝέα σφοδρή επίθεση κατά του Ισραήλ, το οποίο έχει πολλές φορές κατηγορήσει για γενοκτονία εξαπέλυσε ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ένα χρόνο μετά τις φονικές επιθέσεις της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου και την ισραηλινή στρατιωτική απάντηση εναντίον της Γάζας.
«Δεν πρέπει να λησμονείται ότι το Ισραήλ αργά ή γρήγορα θα πληρώσει το τίμημα αυτής της γενοκτονίας που πραγματοποιεί εδώ και ένα χρόνο και συνεχίζει ακόμα», έγραψε στο X.
«Εδώ και ακριβώς 365 ημέρες, 50.000 από τους αδελφούς και τις αδελφές μας, οι περισσότεροι παιδιά και γυναίκες, δολοφονήθηκαν άγρια», συνέχισε ο αρχηγός του τουρκικού κράτους, που εδώ και ένα χρόνο είναι από αυτούς που επικρίνουν περισσότερο το Ισραήλ.
«Όπως ακριβώς σταμάτησε τον Χίτλερ η συμμαχία της ανθρωπότητας, ο (ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν) Νετανιάχου και το φονικό δίκτυό του θα σταματήσουν με τον ίδιο τρόπο», προσθέτει ο Ερντογάν, ο οποίος θεωρεί τη Χαμάς «οργάνωση αντίστασης».
Σύμφωνα με τον Tούρκο πρόεδρο, «η ανθρωπότητα ολόκληρη δολοφονείται απ' ευθείας μπροστά στα μάτια του κόσμου εδώ και ένα χρόνο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Η Τουρκία δεν θα επιτρέψει νέα διαίρεση της Μέσης Ανατολής» - Η υπόσχεση Ερντογάν
Ερντογάν για εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: Ο επόμενος στόχος του Ισραήλ θα είναι η Τουρκία
Μεξικό: Τουλάχιστον 25 στρατιώτες νεκροί από επιθέσεις του CJNG μετά τον θάνατο του «Ελ Μέντσο»
18:23
«Ελ Μέντσο»: Ο αστυνομικός που έγινε βαρόνος του βιαιότερου καρτέλ στην ιστορία του Μεξικού
18:12
Βέτο από την Ουγγαρία στο 20ο πακέτο κυρώσεων σε βάρος της Μόσχας - Κάλας: «Στέλνουμε λάθος μήνυμα»
18:00
Συνεδριάζει αύριο υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής
17:50