Μολότοφ και φωτιές σε επεισοδιακή διαδήλωση κατά του Ράμα στα Τίρανα
Κρατώντας πανό με το σύνθημα «Να κάνουμε την Αλβανία και πάλι ελεύθερη», διαδηλωτές πολιόρκησαν το γραφείο του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τα γραφεία του κυβερνώντος Σοσιαλιστικού Κόμματος, το υπουργείο Εσωτερικών και το Δημαρχείο των Τιράνων.
Πέταξαν μολότοφ, έβαλαν φωτιά σε κάδους σκουπιδιών, έσπασαν διαφημιστικές πινακίδες, με αποτέλεσμα από τα επεισόδια να τραυματιστούν τουλάχιστον 10 αστυνομικοί. Δεν έχει γίνει γνωστό αν τραυματίστηκαν διαδηλωτές.
Ο λόγος που βγήκαν στους δρόμους ήταν η καταδίκη ενός βουλευτή του δεξιού Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, σε κάθειρξη ενός έτους για ψευδείς κατηγορίες, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι είναι θύμα πολιτικής βεντέτας.
Η αντιπολίτευση χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Ράμα διεφθαρμένη και απολυταρχική και ζητά να οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση μέχρι να γίνουν οι βουλευτικές εκλογές σε έναν χρόνο.
Ένα σπάνιο και ακριβό drone του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ χάθηκε στον Περσικό Κόλπο
19:05
Τρεις συλλήψεις για απόπειρα εμπρησμού σε ιρανόφωνο τηλεοπτικό σταθμό στο Λονδίνο
18:56
Ακυρώνονται 160 πτήσεις της KLM λόγω της αύξησης του κόστους καυσίμων
18:52
Τραμπ: «Δεκαήμερη κατάπαυση του πυρός στον Λίβανο»
18:43