Δωρεά 5 εκατ. δολαρίων από την Τέιλορ Σουίφτ για τους πληγέντες από τους τυφώνες στις ΗΠΑ
Ανανεώθηκε:
Η διάσημη ποπ τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ
AP Photo/Charlie RiedelΜια σημαντική δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων έκανε η Τέιλορ Σουίφτ στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Feeding America προκειμλενου να στηρίξει τις προσπάθειες ανάκαμψης χιλιάδων αμερικανών πολιτών που επλήγησαν από τους τυφώνες Χέλεν και Μίλτον.
Σύμφωνα με τη διευθύνουσα σύμβουλο της Feeding America, Κλερ Μπάμπινο-Φόντενοτ η δωρεά των 5 εκατομμυρίων δολαρίων θα βοηθήσει στη διανομή βασικών τροφίμων και νερού.
«Μαζί, μπορούμε να έχουμε αντίκτυπο στην υποστήριξη των οικογενειών, καθώς προσπαθούν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν» δήλωσε η Μπάμπινο-Φόντετοτ. «Ευχαριστούμε, Τέιλορ, που στάθηκες μαζί μας στο κίνημα για τον τερματισμό της πείνας και για τη βοήθεια στις κοινότητες που έχουν ανάγκη» πρόσθεσε.
Ο τυφώνας Χέλεν αποδεκάτισε τμήματα της Βόρειας Καρολίνας, της Τζόρτζια και του Ανατολικού Τενεσί, ενώ η Φλόριντα υφίστατα το μεγαλύτερο πλήγμα από τον τυφώνα Μίλτον.
Η Τέιλορ Σουίφτ δεν είναι η μοναδική τραγουδίστρια που σπεύδει να βοηθήσει στις προσπάθειες ανάκαμψης: η Ντόλι Πάρτον προχώρησε επίσης σε δωρεά 5 εκατομμυρίων δολαρίων για την ανακούφιση των πληγέντων σε συνεργασία με τη Walmart, ενώ το Ίδρυμα Metallica πρόσφερε 100.000 δολάρια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Προσπαθούμε να επιβιώσουμε»: Σε απόγνωση οι ομογενείς στη Φλόριντα για τον τυφώνα Μίλτον
Γενναιόδωρη προσφορά από την Τέιλορ Σουίφτ - Αγόρασε τρόφιμα για 925 ανθρώπους στο Κάρντιφ
CNNi: Η σχεδιαζόμενη επίθεση σε συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ - Έφηβοι στα βήματα της τρομοκρατίας
Μύδρους στην κυβέρνηση θα εξαπολύσει ο Τσίπρας από την Πάτρα με καταγγελίες για βάλτο διαφθοράς
09:31
Επιχείρηση διάσωσης 28 μεταναστών στη Σάμο - Σε εξέλιξη οι έρευνες για αγνοούμενους
09:23
Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αρραβωνιάστηκε την Μπετίνα Άντερσον
09:23
Ο Φρανκ Σινάτρα σπάει ιστορικό ρεκόρ στα charts με νέα μεταθανάτια κυκλοφορία
09:17