Μπάιντεν και Νετανιάχου θα συνεργαστούν για την απελευθέρωση των ομήρων μετά τον θάνατο του Σινουάρ
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μίλησε με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου μετά την επιβεβαίωση του θανάτου του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, σήμερα, δήλωσε Αμερικανός αξιωματούχος.
Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Τζο Μπάιντεν δήλωσαν σήμερα ότι θα συνεργαστούν για να προωθήσουν την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα μετά τον θάνατο του ηγέτη της Χαμάς, Γιαχία Σινουάρ, ανακοίνωσε το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας τους, ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχάρη τον Νετανιάχου για τον θάνατο του ηγέτη του παλαιστινιακού ισλαμιστικού κινήματος, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Οι δύο ηγέτες θεωρούν επίσης ότι αυτό είναι «μια ευκαιρία για να προωθηθεί η απελευθέρωση των ομήρων» και θα «συνεργαστούν για την επίτευξη αυτού του στόχου», ανέφερε το γραφείο του Νετανιάχου σε ανακοίνωσή του.
Ποσότητες αρχαίου νερού σε μέγεθος ωκεανού κρύβονται κάτω από την έρημο Σαχάρα
08:38
Τέλος τα social media για τους ανήλικους κάτω των 15 στη Γαλλία – Υποχρεωτικός έλεγχος ηλικίας
08:30
Υπουργός Άμυνας ΗΠΑ: «Ο πόλεμος στο Ιράν έχει κοστίσει 37,5 δισ.» - Ζήτησε άλλα 87 δισ. δολάρια
08:21
Δολοφονήθηκε ο ποινικολόγος Σταύρος Γεωργίου – Δέχτηκε απανωτά χτυπήματα στο πρόσωπο
08:19