Για το αντιπυραυλικό σύστημα THAAD συζήτησαν Λόιντ Όστιν και Γιοάβ Γκάλαντ
Ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν, δεξιά, και ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Γιοαβ Γκάλαντ, δεύτερος από αριστερά, στη συνάντηση στο Πεντάγωνο
AP Photo/Susan WalshΟ υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν μίλησε σήμερα με τον Ισραηλινό υπουργό Άμυνας Γιοάβ Γκάλαντ, επανεξετάζοντας την προσαρμογή θέσων των δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών για την ενίσχυση της άμυνας του Ισραήλ απέναντι σε περιφερειακές απειλές.
Σύμφωνα με ανακοίνωση από το Πεντάγωνο, οι δύο υπουργοί Άμυνας, περιέλαβαν στη συζήτησή τους και την πρόσφατη ανάπτυξη του αντιπυραυλικού συστήματος THAAD.
Ο Όστιν είπε επίσης στον Ισραηλινό ομόλογό του ότι αισθάνθηκε ανακούφιση που ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι ασφαλής έπειτα από επίθεση τηλεκατευθυνόμενου μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος (drone) που φέρεται να στόχευσε ιδιωτική κατοικία του στην Καισάρεια, ανέφερε το Πεντάγωνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θα πληρώσει βαρύ τίμημα»: Νέο μήνυμα Νετανιάχου σε Χεζμπολάχ και «πράκτορες του Ιράν»
Γιατί το Ιράν μπορεί να πληρώσει ακριβά την επίθεση της Χεζμπολάχ στην οικία Νετανιάχου
SPONSORED
Πηγές Νέας Αριστεράς για αποχωρούντες: Θα κριθούν αυστηρά όσοι διαλύσουν την ΚΟ
20:13
«Γουρούνα» έπεσε σε αρδευτικό κανάλι στη Χαλκιδική: Ανασύρθηκε τραυματισμένος ο οδηγός
20:02
Νίκος Ταγαράς: Την Τετάρτη (3/6) στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κορινθία η εξόδιος ακολουθία
19:53
Συρία: Νεκρά ανακηρύχθηκαν τα έξι παιδιά της σκακίστριας αλ Αμπάσι - Είχαν εξαφανιστεί επί Άσαντ
19:46