Ένας νεκρός λόγω της κακοκαιρίας στη Μπολόνια - Παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά
Ανανεώθηκε:
Πλημμυρικά φαινόμενα στην Ιταλία λόγω κακοκαιρίας (φωτογραφία αρχείου)
AP Photo/Gregorio BorgiaΤη ζωή του έχασε ένας άνθρωπος που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά της πλημμύρας που κατέκλυσε την περιοχή Εμίλια Ρομάνια, στην Μπολόνια της Ιταλίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας που έχει πλήξει μέρος της χώρας τα τελευταία 24ωρα.
Πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος είχε παρασυρθεί με το ΙΧ αυτοκίνητό του, στην περιοχή Πιανόρο. Να σημειωθεί ότι, στην ίδια περιοχή αναζητείται ένας αγνοούμενος.
Οι κάτοικοι έχουν κληθεί να αποφύγουν οποιαδήποτε μετακίνηση και να ανέβουν σε υψηλότερους ορόφους και στις ταράτσες των πολυκατοικιών. Η αντιμετώπιση των προβλημάτων έγινε ακόμη δυσκολότερη, διότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις δεν είχαν αναφερθεί σε ένα τόσο σφοδρό κύμα κακοκαιρίας.
Οι ζημιές, για τον γεωργικό τομέα, στην φάση αυτή είναι ανυπολόγιστες.
Την Κυριακή (20/10) το κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να επεκταθεί στην Κάτω Ιταλία και ιδιαίτερα στις ευρύτερες περιοχές της Νάπολης, του Μπάρι, στην Καλαβρία και στην περιφέρεια Μπαζιλικάτα. Στην περιφέρεια Βένετο, τέλος, της βορειοανατολικής Ιταλίας, αποφασίσθηκε η αναβολή όλων των αγώνων ποδοσφαίρου ερασιτεχνικών ενώσεων εξαιτίας της σφοδρής κακοκαιρίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύμα κακοκαιρίας πλήττει την Τοσκάνη - «Μάχες» πυροσβεστών με τις πλημμύρες
Το μέλλον των χιονοδρομικών της Ελλάδας... χωρίς το χιόνι: Ένας αργός θάνατος και οι εναλλακτικές
08:10
Ο συνασπισμός υπό τη Σαουδική Αραβία καλεί σε εκκένωση της περιοχής Μουκάλα στην Υεμένη
08:08
Λαβρόφ σε Δύση για την Ουκρανία: Θα πρέπει να αποδεχθεί τις «νέες εδαφικές πραγματικότητες»
08:03
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ για ακόμη 10 χρόνια ο Ναγίμπ Μπουκέλε
08:00