Εκκενώνεται το αεροδρόμιο του Μπέρμινχαμ - Ύποπτο όχημα προκάλεσε την κινητοποίηση των Αρχών
Φωτογραφία αρχείου
AP Photo/Matt DunhamΤο αεροδρόμιο του Μπέρμιγχαμ εκκενώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (23/10) και όλες οι πτήσεις ανεστάλησαν μετά από αναφορά για ύποπτο όχημα.
Σε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το αεροδρόμιο ανέφερε ότι η αστυνομία «βρίσκεται επί του παρόντος επί τόπου και ασχολείται με ένα περιστατικό».
Η Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς ανέφερε πως το μέτρο αυτό λαμβάνεται προληπτικά για την ασφάλεια επιβατών και προσωπικού.
Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Η Αστυνομία των Δυτικών Μίντλαντς χειρίζεται ένα περιστατικό που βρίσκεται σε εξέλιξη στις εγκαταστάσεις του αεροδρομίου. Οι λειτουργίες του αεροδρομίου έχουν επηρεαστεί και συνιστάται στους επιβάτες να μην κατευθύνονται στο σημείο αυτήν τη στιγμή».
Θερινές Εκπτώσεις: Αναλυτικός οδηγός αγορών - Οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
01:00
Ένοπλες δυνάμεις: Επίδομα διοίκησης από 100 έως 500 ευρώ - Οι δικαιούχοι
00:30
Νεκρός εντοπίσθηκε στο σπίτι του στα Ίβηρα Σερρών 66χρονος - Σε πλήρη ελέλιξη οι έρευνες
23:59
Ο Σηκουάνας αλλάζει πρόσωπο: Καταδύσεις 20 μέτρων στην καρδιά του Παρισιού
23:49