Στο Κατάρ την Κυριακή ισραηλινή αντιπροσωπεία για την απελευθέρωση των ομήρων
Ο αρχηγός των ισραηλινών υπηρεσιών πληροφοριών εξωτερικού (Μοσάντ) Νταβίντ Μπαρνέα θα μεταβεί την Κυριακή στο Κατάρ για να συζητήσει για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται στη Λωρίδα της Γάζας, ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη (24/10) το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο επικεφαλής της Μοσάντ θα μεταβεί στη Ντόχα «για συνάντηση με τον επικεφαλής της CIA Μπιλ Μπερνς και τον πρωθυπουργό του Κατάρ», δήλωσε το γραφείο του Νετανιάχου σε ανακοίνωση.
«Οι πλευρές θα συζητήσουν διαφορετικές επιλογές για την επανάληψη των διαπραγματεύσεων με στόχο την απελευθέρωση των ομήρων που κρατούνται από τη Χαμάς, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων», δήλωσε η ίδια πηγή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Περισσότεροι από 700 νεκροί στη Γάζα σε διάστημα τριών εβδομάδων
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη η πανελλαδική σύσκεψη των αγροτών στην Καρδίτσα - Ποιες προτάσεις συζητούνται
14:15
ΑΓΟΡΕΣ
Χρυσός στα 5.000 δολάρια και ασήμι στα 100 δολάρια - Το σενάριο του «εθνικισμού» στους πόρους
14:14
ΚΟΣΜΟΣ
«H Γροιλανδία θα περάσει στα χέρια των ΗΠΑ, τίποτα λιγότερο δεν είναι αποδεκτό», λέει ο Τραμπ
14:09
ΚΟΣΜΟΣ
Ταϊλάνδη: Τους 32 έφτασαν οι νεκροί από την πτώση γερανού σε επιβατικό τρένο (pics&vid)
14:07
ΚΟΣΜΟΣ