Νεκρός διοικητής των δυνάμεων Ραντουάν της Χεζμπολάχ στο Λίβανο ανακοίνωσε το Ισραήλ
Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πως σκότωσε τον αναπληρωτή διοικητή των Δυνάμεων Ραντουάν της Χεζμπολάχ στη Ναμπατίγια, ενώ κάλεσε τους κατοίκους να εγκαταλείψουν την περιοχή.
Συγκεκριμένα ο IDF κάλεσε σήμερα τους κατοίκους της περιοχής της Ναμπατίγια, στον νότιο Λίβανο, να απομακρυνθούν από τις εστίες τους πριν από στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον εγκαταστάσεων της ισλαμιστικής φιλοϊρανικής οργάνωσης Χεζμπολάχ στην περιοχή.
«Για την ασφάλειά σας, πρέπει να εκκενώσετε αμέσως τα σπίτια σας και να μετακινηθείτε βόρεια του ποταμού Αουάλι», έγραψε στην πλατφόρμα X ο εκπρόσωπος του στρατού στα αραβικά Αβιτσάι Αντράε, ενώ το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου ANI έκανε λόγο για σειρά ισραηλινών πληγμάτων στην πόλη Ναμπατίγια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέος ηγέτης της Χεζμπολάχ Ναΐμ Κασέμ: «Θα ακολουθήσω την πολεμική στρατηγική του Νασράλα»
Αποκάλυψη Ισραηλινού υπουργού: Σε εξέλιξη συνομιλίες για τους όρους της εκεχειρίας με τη Χεζμπολάχ
Ισραηλινός αξιωματούχος: «Ευάλωτο το Ιράν, καταστρέψαμε την αεράμυνά του»
Πρόεδρος κοινοβουλίου Ιράν: Τρία από τα 10 σημεία της συμφωνίας με τις ΗΠΑ έχουν ήδη παραβιαστεί
21:57
Η Ουκρανία ανακοίνωσε ότι έπληξε ρωσικό τερματικό σταθμό πετρελαίου στην Κριμαία
21:49
Η «Βασίλισσα της Κεταμίνης» καταδικάστηκε σε 15 χρόνια φυλάκιση για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι
21:40
Εντάχθηκαν 230 βιβλία στο Μητρώο Διδακτικών Βιβλίων και στην Ψηφιακή Βιβλιοθήκη Διδακτικών Βιβλίων
21:29