ΗΠΑ: 18χρονος έβγαλε ματσέτα έξω από εκλογικό κέντρο της Φλόριντα
Ένας 18χρονος συνελήφθη στη Φλόριντα των ΗΠΑ επειδή έβγαλε ματσέτα στη διάρκεια διαπληκτισμού με ηλικιωμένη έξω από εκλογικό κέντρο στην πόλη Νέπτσουν Μπιτς, ανακοίνωσε ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής.
Ο Κάλεμπ Τζέιμς Γουίλιαμς κρατούσε επιδεικτικά το μαχαίρι πάνω από το κεφάλι του στη διάρκεια αντιπαράθεσης που είχε με μια 71χρονη έξω από εκλογικό κέντρο, δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής Μάικλ Κι Τζούνιορ σε συνέντευξη Τύπου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα 24ωρα πριν από τις προεδρικές εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και ενώ εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν ήδη ψηφίσει, είτε αυτοπροσώπως είτε με επιστολική ψήφο.
Ο 18χρονος βρίσκεται υπό κράτηση και κατηγορείται για ανάρμοστη επίδειξη επικίνδυνου όπλου και βιαιοπραγία εναντίον ηλικιωμένου, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη στο Τζάκσονβιλ.
Ο Γουίλιαμς βρέθηκε έξω από το εκλογικό κέντρο μαζί με άλλους έξι ανήλικους, προκειμένου «να διαμαρτυρηθούν» και να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην αντίπαλη παράταξη (σ.σ. στους Δημοκρατικούς), δήλωσε ο Μάικλ Κι Τζούνιορ. Βρέθηκαν εκεί «για να προκαλέσουν αναστάτωση», τόνισε ο αστυνομικός διευθυντής, καταδικάζοντας τη συμπεριφορά των ανηλίκων.
Στη συνέντευξη Τύπου, παρουσίασε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Κάλεμπ Τζέιμς Γουίλιαμς να χαμογελάει, επιδεικνύοντας τη ματσέτα σε χώρο στάθμευσης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υπέρ της Χάρις ο Σβαρτσενέγκερ: «Είμαι πρώτα Αμερικανός και μετά Ρεπουμπλικάνος»
Εκλογές στις ΗΠΑ: Γιατί οι Αμερικανοί προτιμούν τον Τραμπ στην οικονομία
Washington Post: Χάνει συνδρομητές μετά την απόφαση του Μπέζος να μην στηρίξει υποψήφιο στις εκλογές
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε εταιρεία με ανακυκλώσιμα υλικά στα Διαβατά (vid)
08:07
Κακοκαιρία Byron: Εκτός λειτουργίας το Τραμ σε τμήμα της γραμμής Ασκληπιείο Βούλας - Λουτρά Αλίμου
08:02
80 χρόνια από την εξαφάνιση της Πτήσης 19 στο Τρίγωνο των Βερμούδων – Τι συνέβη πραγματικά
08:00
Κλειστά σχολεία και σχολές σήμερα λόγω του Byron – Με τηλεκπαίδευση τα μαθήματα
07:52