Ισπανία: Η Ρεάλ Μαδρίτης δώρισε 1 εκατομμύριο ευρώ στους πλημμυροπαθείς της Βαλένθια
Από τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμυρες στη Βαλένθια την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2024.
AP Photo/Alberto SaizΈμπρακτα η Ρεάλ Μαδρίτης, έσπευσε να εκφράσει την αλληλεγγύη της στους πλημμυροπαθείς της Βαλένθια.
Ο σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει οργανώσει μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων μαζί με τον Ερυθρό Σταυρό, ενώ στηρίζει την εκστρατεία αυτή με δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ για την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης και ο Ερυθρός Σταυρός ξεκίνησαν σήμερα μια εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων με στόχο τη στήριξη όσων επλήγησαν από την καταιγίδα. Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να υποστηρίξει αυτή την εκστρατεία με τη δωρεά 1 εκατομμυρίου ευρώ για να βοηθήσει τις πολλές οικογένειες που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζονται όλη τη βοήθεια και την αλληλεγγύη μας», ανέφερε η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Βαλένθια, το Σαββατοκύριακο στο Μεστάγια, αναβλήθηκε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισπανία: Στο «Μεστάγια» συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς
Τραγωδία χωρίς τέλος: Στους 158 οι νεκροί από τις πλημμύρες στη Βαλένθια - Αναζητούν αγνοούμενους
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (25 Σεπτεμβρίου)
06:30
Άνοιξε η πλατφόρμα για τις μετεγγραφές των φοιτητών - Ποια η προθεσμία
06:00
Ανοιχτή η πλατφόρμα για το Thessaly Evros Pass 2026: Οι προορισμοί και οι δικαιούχοι vouchers
05:00
Τι αλλάζει με το νέο νόμο σε χρέη, διαθήκες και νόμιμη μοίρα στις Κληρονομιές
04:00