Συρία – Ιράν: Υψηλόβαθμο στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης σκοτώθηκε στο Χαλέπι
Ανώτερος αξιωματικός, των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν σκοτώθηκε την Τρίτη κατά τη διάρκεια μαχών στο Χαλέπι.
Σύμφωνα με την ιρακινή ιστοσελίδα Τασνίμ., ο Αχμάντ Γκουλαμί σκοτώθηκε από "τρομοκράτες τακφίρι" (σ.σ. "αποστάτες", χαρακτηρισμός που χρησιμοποιούν οι σιίτες μουσουλμάνοι αναφερόμενοι στους σουνίτες μουσουλμάνους μαχητές).
Ο Γκουλαμί ήταν διοικητής κατά την διάρκεια του πολέμου Ιράν–Ιράκ που διεξήχθη την δεκαετία του 1980 και συμμετείχε σε αρκετές γνωστές μάχες, σύμφωνα με τον ιστότοπο. Αποστρατεύτηκε πριν πάει στην Συρία.
Το Ιράν, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, έχει ανακοινώσει το θάνατο έξι στρατηγών στην Συρία και έναν ακόμη μεγαλύτερο αριθμό ανώτερων αξιωματικών από το 2012.
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: «Δίνουμε ελπίδα στον ιρανικό λαό και βοηθάμε τους Αμερικανούς φίλους μας στον Κόλπο» (vid)
16:15
ΕΛΛΑΔΑ
Η Περιφέρεια Αττικής και o Δήμος Πειραιά συνδιοργανώνουν το 1ο Συνέδριο Εθελοντισμού
16:10
ΕΛΛΑΔΑ
Εντοπίστηκαν οστά και ανθρώπινο κρανίο σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχειακής μονάδας στη Χαλκιδική
16:05
CULTURE
Ο Τζον Κρασίνσκι ανακοίνωσε τους νέους πρωταγωνιστές του «A Quiet Place: Part III»
16:00
CULTURE