Αντετοκούνμπο για το σχόλιο Τραμπ: Δεν άκουσα τη δήλωση - Κρατάω τις απόψεις μου για τον εαυτό μου
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
AP Photo/Morry GashΜε μια δήλωση «ουδέν σχόλιο» απαντά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε όσα είπε για εκείνον ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μιλγουόκι, ο οποίος ρώτησε το συγκεντρωμένο πλήθος: «Ποιος είναι περισσότερο Έλληνας, αυτός ή εγώ;».
«Δεν άκουσα τα σχόλια» δήλωσε ο «Greek Freak» μετά τον αγώνα των Μιλγουόκι Μπακς εναντίον των Κλίβελαντ Καβαλίερς στο Fiserv Forum το Σάββατο (2/11).
«Στο τέλος της ημέρας, δεν ακολουθώ τόσο πολύ την πολιτική. Και όσο λίγο ακολουθώ, προσπαθώ να κρατήσω τις πολιτικές μου απόψεις για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Είμαι εδώ για να κερδίσω αγώνες μπάσκετ και δεν απαντάω σε μη μπασκετικές ερωτήσεις, αλλά εύχομαι καλή τύχη και στους δύο υποψηφίους» είπε όπως μετέδωσε το milwaukee journal sentinel.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Τραμπ αρχικά αποθέωσε τον Αντετοκούνμπο ως παίκτη του NBA αναφέροντας στους οπαδούς των Μπακς: «η ομάδα σας είναι πολύ καλή. Θα έλεγα ότι ο Έλληνας είναι ένας πραγματικά καλός παίκτης. Είναι σπουδαίος παίκτης. Ίσως μάλιστα, ο καλύτερος παίκτης στο ΝΒΑ. Ακούγεται ότι είναι και πολύ καλός τύπος».
Συνέχισε, όμως, απευθυνόμενος στο πλήθος: «πείτε μου, ποιος έχει περισσότερη Ελλάδα μέσα του, ο Έλληνας ή εγώ; Νομίζω ότι έχουμε περίπου το ίδιο».
Νετανιάχου: «Αντίο Τσακ Νόρις, ήσουν στενός φίλος του Ισραήλ»
19:48
Μέτρα της Τροχαίας ενόψει των παρελάσεων για την 25η Μαρτίου
19:39
Γκαλερί: 400 πίνακες στα «χέρια» των Αρχών - Έχουν κατασχεθεί πάνω από 200.000 ευρώ
19:29
Μεγάλες ζημιές στο λιμάνι Μπαντάρ Λένγκε του Ιράν μετά από επίθεση - 16 πλοία τυλίχθηκαν στις φλόγες (vid)
19:20