Σερβία:Παραιτείται ο υπουργός Μεταφορών μετά το πολύνεκρο δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό
Πολίτες ανάβουν κεριά για τους ανθρώπους που σκοτώθηκαν από την κατάρρευση στέγης στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ.
(AP Photo/Darko Vojinovic)Την πρόθεση του να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού Μεταφορών, ανακοίνωσε ο Σέρβος πολιτικός Γκόραν Βέσιτς μετά το δυστύχημα στον σιδηροδρομικό σταθμό του Νόβι Σαντ όπου από την κατάρρευση της οροφής σκοτώθηκαν 14 άνθρωποι και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις.
«Αύριο θα υποβάλω την παραίτησή μου στον πρωθυπουργό», είπε ο Βέσιτς, υψηλόβαθμο στέλεχος του κυβερνώντος Σερβικού Προοδευτικού Κόμματος, σε συνέντευξη Τύπου στο Βελιγράδι.
Είναι μέχρι στιγμής ο πρώτος υψηλόβαθμος αξιωματούχος που παραιτείται λόγω του τραγικού συμβάντος, που σημειώθηκε την Παρασκευή και προκάλεσε τον θάνατο 14 ανθρώπων.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία:Η Ρωσία κατέλαβε ένα χωριό στην περιφέρεια της Ζαπορίζια
12:14
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τσιάρας: Η προσχηματική άρνηση στον διάλογο δεν συνεισφέρει στην επίλυση των αγροτικών προβλημάτων
12:03
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστραλία: Η στιγμή που πολίτης αφοπλίζει έναν από τους δράστες του μακελειού στην παραλία Μπόντι (vid)
11:59
ΚΟΣΜΟΣ
Μακελειό στο Σίδνεϊ σε παραλία: Δέκα νεκροί μετά από τρομοκρατική επίθεση σε εβραϊκή γιορτή (pics) - Δείτε βίντεο
11:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ