Έτοιμος ο Νετανιάχου να προσφέρει εκατομμύρια δολάρια για την απελευθέρωση κάθε ομήρου
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου
ΑΠΕ ΜΠΕΣε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την απελευθέρωση των ομήρων που παραμένουν στα χέρια της Χαμάς, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου φέρεται διατεθειμένος να προσφέρει στους απαγωγείς «εκατομμύρια δολάρια» για κάθε όμηρο που αφήνουν ελεύθερο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ισραηλινού σταθμού Channel 12.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πρωθυπουργός φέρεται πρόθυμος να εγγυηθεί στους απαγωγείς που απελευθερώνουν ομήρους την «ασφαλή έξοδο» από τη Λωρίδα της Γάζας τόσο για τους ίδιους όσο και για τις οικογένειές τους.
Από τους 251 ομήρους που μεταφέρθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση την οποία εξαπέλυσε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, εκτιμάται πως περίπου 100 παραμένουν στον παλαιστινιακό θύλακα, χωρίς να είναι βέβαιο πόσοι εξ αυτών βρίσκονται στη ζωή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στενός συνεργάτης του Νετανιάχου ύποπτος για την διαρροή απόρρητων εγγράφων
Ισχυρές εκρήξεις στο Λίβανο κοντά στα σύνορα με το Ισραήλ
Τουλάχιστον δέκα νεκροί από αεροπορικά ισραηλινά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας
H εφημερίδα Haaretz παίρνει αποστάσεις από τον χαρακτηρισμό Παλαιστινίων ως «μαχητές της ελευθερίας»
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47