Χάρις: «Η δύναμη της φωνής σας είναι στην ψήφο σας» - Απέφευγε να αναφέρει το όνομα του Τραμπ
Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφια για την προεδρία Κάμαλα Χάρις
(Brendan Smialowski/Pool via AP)Η Καμάλα Χάρις παρουσιάστηκε στον αέρα της πρωινής εκπομπής «The Big Tigger Morning Show» του ραδιοφωνικού σταθμού V-103 της Ατλάντα για να υπενθυμίσει στους ψηφοφόρους της Τζόρτζια να πάνε να ψηφίσουν σήμερα ανήμερα των εκλογών, τονίζοντας στους ακροατές ότι «Πρέπει να το κάνουμε. Σήμερα είναι η ημέρα της ψηφοφορίας και οι πολίτες πρέπει να βγουν έξω και να δράσουν».
«Ήμουν τόσο επικεντρωμένη στο έργο που είχα μπροστά μου, που ο προβληματισμός αφορούσε μόνο τη διασφάλιση ότι ανταποκρίνομαι στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω από τις πολιτικές», δήλωσε η Χάρις, σημειώνοντας ότι οι κάλπες στη Τζόρτζια κλείνουν στις 7 μ.μ. (τοπική ώρα).
Η Χάρις δήλωσε ότι εκεί που εστιάζει σήμερα είναι να βεβαιωθεί ότι «όλοι γνωρίζουν τη δύναμη της φωνής τους μέσω της ψήφου τους».
Συνέχισε να αποφεύγει να αναφερθεί ονομαστικά στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, αποκαλώντας τον «αντίπαλό μου» στη διάρκεια της συνέντευξης.
Λεπτό προς λεπτό η κάλυψη των αμερικανικών εκλογών από το CNN Greece
Μετρό: Αλλαγές και σήμερα στη Γραμμή 3 λόγω εργασιών - Ποιες ώρες αποσύρονται οι συρμοί
04:00
Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας: Εντάσσονται επιπλέον 500.000 εργαζόμενοι από τον Οκτώβριο
03:00
Αλλαγή ώρας: Ποια Κυριακή γυρνούν τα ρολόγια μία ώρα πίσω
02:00
Προσωπικός Βοηθός για ΑμεΑ: Έως 27 Νοεμβρίου η προθεσμία για τις αιτήσεις
01:00