Λίβανος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από ισραηλινό πλήγμα νότια της Βηρυτού
Ένας άνδρας επιθεωρεί κατεστραμμένο κτίριο που χτυπήθηκε σε ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στο νότιο Λίβανο
AP Photo/Mohammed ZaatariΤουλάχιστον 15 άνθρωποι σκοτώθηκαν απόψε Τρίτη (5/11) εξαιτίας ισραηλινού πλήγματος στην πόλη Μπάρζα, νότια της Βηρυτού, ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας του Λιβάνου.
Νωρίτερα, το λιβανέζικο υπουργείο είχε ανακοινώσει πως από τις ισραηλινές επιθέσεις του τελευταίου 24ώρου σε διάφορες περιοχές της χώρας έχασαν τη ζωή τους άλλοι 11 άνθρωποι και 61 τραυματίστηκαν.
Από την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας, τον Οκτώβριο του 2023, οι ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3.028 ανθρώπους, ενώ οι τραυματίες ανέρχονται σε 13.553, σύμφωνα με τα επικαιροποιημένα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.
Λόγω των εχθροπραξιών μεταξύ του ισραηλινού στρατού και των μαχητών της Χεζμπολάχ, περίπου 500.0000 εκτοπισμένοι πέρασαν τα σύνορα και κατέφυγαν στη Συρία.
Εκατόμβες νεκρών στο Λίβανο από τις ισραηλινές επιθέσεις - Το Ιράν απειλεί να μην προσέλθει στις συνομιλίες στο Πακιστάν
20:00
Συναγερμός στη Λακωνία: Φωτιά σε δασική έκταση στον Πάρνωνα (pic)
19:56
Fuel Pass: Στους λογαριασμούς των δικαιούχων οι πρώτες ψηφιακές κάρτες και καταθέσεις
19:50
Τραμπ για Ιράν: «Θα συζητήσουμε τα σημεία της συμφωνίας κεκλεισμένων των θυρών»
19:44