Φρουροί της Επανάστασης: Είμαστε έτοιμοι για μια επίθεση ΗΠΑ και Ισραήλ στο Ιράν
Έτοιμοι για το ενδεχόμενο μιας «προληπτικής επίθεσης των ΗΠΑ και του Ισραήλ» κατά του Ιράν δηλώνουν οι Φρουροί της Επανάστασης δια στόματος του αναπληρωτή διοικητή τους, Αλί Φαντάβι, μετά την «επιστροφή» του Ντόναλντ Τραμπ στο «τιμόνι» του Λευκού Οίκου.
«Δεν αποκλείουμε το ενδεχόμενο οποιασδήποτε προληπτικής επίθεσης από τις ΗΠΑ και το σιωνιστικό καθεστώς για να εμποδίσουν το Ιράν να πραγματοποιήσει την επιχείρηση «Αληθινή Υπόσχεση 3» δήλωσε ο Φαντάβι.
«Οι αποθήκες των όπλων μας είναι επαρκώς εφοδιασμένες για μια επίθεση κατά των Σιωνιστών και ποτέ δεν διστάσαμε να υλοποιήσουμε τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας» ξεκαθάρισε στο τηλεοπτικό κανάλι της Υεμένης Al-Masirah.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Ιρανός Υπουργός Εξωτερικών: «Η Τεχεράνη δεν επιδιώκει κλιμάκωση»
ΕΛΛΑΔΑ
Πυρκαγιά σε ισόγειο διαμέρισμα στο Περιστέρι: Τραυματίστηκαν δύο γυναίκες
07:52
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για την ασφάλεια σε αεδρομία και τρένα: «Αφήνετε τους πολίτες ακάλυπτους»
07:50
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Τράπεζες: Πυλώνας διαφοροποίησης και νέα πηγή εσόδων η επενδυτική τραπεζική
07:40
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΟΥ: Γιατί ο Τραμπ «πάγωσε» - προς το παρόν - τα σχέδια επέμβασης στο Ιράν: Ο ρόλος Νετανιάχου και τα αντίποινα
07:30
ΚΟΣΜΟΣ