Το απόγευμα το διάγγελμα Μπάιντεν - Αποδέχεται την πρόσκληση για τον Λευκό Οίκο ο Τραμπ
Ο Τζο Μπάιντεν
AP Photo/Jacquelyn MartinΔιάγγελμα αναμένεται να απευθύνει στον αμερικανικό λαό στις 18:00 το απόγευμα της Πέμπτης (7/11) ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, μετά την συντριπτική νίκη του Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές.
Παράλληλα, ο Ντόναλντ Τραμπ αποδέχθηκε πρόσκληση του Μπάιντεν, να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο, όπως έγινε γνωστό μετά από την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δυο τους την Τετάρτη (6/11).
Μετά την σαρωτική νίκη του Τραμπ, ο Μπάιντεν τηλεφώνησε στον ηγέτη των Ρεπουμπλικάνων για να τον συγχαρεί και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί τον Λευκό Οίκο ενόψει της έναρξης της διαδικασίας ομαλής μεταβίβασης της εξουσίας.
«Ο πρόεδρος Τραμπ ανυπομονεί για τη συνάντηση, που θα λάβει χώρα σύντομα, κι εκτίμησε πάρα πολύ το τηλεφώνημα», πρόσθεσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Τραμπ αναγκάζει την Ευρώπη να ενηλικιωθεί - Στη Βουδαπέστη ο Πρωθυπουργός
Κιρ Στάρμερ για Πίτερ Μάντελσον: «Λυπάμαι που πίστεψα τα ψέματα του»
17:41
Νεκρός άνδρας μετά από πτώση από μπαλκόνι πολυκατοικίας στη Λάρισα
17:40
Μητσοτάκης σε «Foreign Policy»: «Δεν βλέπω σημαντικό κίνδυνο κλιμάκωσης με την Τουρκία»
17:30
Η CrediaBank συνοδοιπόρος Ελλήνων αθλητών στη διαδρομή προς την κορυφή
17:21