Μεταλλικό κουτί εκτοξεύθηκε από την κερκίδα τραυματίζοντας τον προπονητή του Μεξικού Αγκίρε
Ο προπονητής του Μεξικού Χαβιέ Αγκίρε
AP Photo/Moises CastilloΟ προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Μεξικού, Χαβιέ Αγκίρε, τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι όταν ένα κουτάκι αναψυκτικού εκτοξεύθηκε από την κερκίδα μετά την ήττα της ομάδας του με 2-0 από την Ονδούρα την Παρασκευή.
Πλάνα που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειξαν τον Αγκίρε να περπατά στο γήπεδο στο Σαν Πέδρο Σούλα της Ονδούρας ενώ αντικείμενα που πετούσε το πλήθος προσγειώνονται στο έδαφος γύρω από αυτόν. Ενα από αυτά χτύπησε τον Αγκίρε στο κεφάλι με το αίμα άρχισε να τρέχει στο πρόσωπό του.
Αμέσως έσπευσαν ιατρικό προσωπικό και φυσιοθεραπευτές να φροντίσουν το τραύμα του μπαίνοντας στον αγωνιστικό χώρο και κρατώντας μια γάζα στο κόψιμο. Στη συνέχεια, ο Αγκίρε πέταξε τη γάζα και βγήκε από το γήπεδο, ακολουθούμενος από άνδρες της ασφάλειας.
Στη συνέχεια, υποβάθμισε το περιστατικό λέγοντας ότι δεν ήταν «τίποτα».
«Τους άξιζε να κερδίσουν, ήταν καλύτεροι από εμάς σε σημεία, δεν έχω τίποτα άλλο παρά να τους δώσω συγχαρητήρια και, λοιπόν, να προσπαθήσω να ανυψώσω το πνεύμα της ομάδας μου. Το άλλο, δεν έχει νόημα να το αναφέρω καν γιατί είναι ποδόσφαιρο, δεν είμαι από τους παραπονούμενους», είπε, σύμφωνα με το ESPN.
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
Βέροια: Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε ηλικιωμένη μετά από πυρκαγιά σε μονοκατοικία
23:47