Δύο νεκροί από την τροπική καταιγίδα «Σάρα» στην Ονδούρα
Οι πλημμύρες που προκάλεσε η τροπική καταιγίδα Σάρα στην Ονδούρα στοίχισαν τη ζωή σε δύο ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένου ενός αγοριού μόλις 3 ετών το οποίο παρασύρθηκε από χείμαρρο, ανακοίνωσαν σήμερα οι αρχές της χώρας.
Αφού έπληξε τις προηγούμενες ώρες το Μπελίζ, η καταιγίδα εξασθενεί κινούμενη νοτιοδυτικά της μεξικανικής πολιτείας Καμπέτσε, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Κυκλώνων των ΗΠΑ (National Hurricane Center / NHC).

Η Ονδούρα ήταν η χώρα της Κεντρικής Αμερικής που υπέστη το χειρότερο πλήγμα από την τροπική καταιγίδα Σάρα. Περίπου 200 σπίτια καταστράφηκαν ολοσχερώς και 3.200 υπέστησαν σοβαρές υλικές ζημιές, ενώ 11 γέφυρες κατέρρευσαν και αποκλείστηκαν δρόμοι. Υπολογίζεται ότι περισσότεροι από 120.000 άνθρωποι επηρεάστηκαν από τις καταστροφές που προκάλεσε η κακοκαιρία, σύμφωνα με εκτίμηση των αρχών.
Ένας άνθρωπος αγνοείται στη Νικαράγουα και τέσσερις στην Κόστα Ρίκα, όπου οι σφοδρές βροχοπτώσεις που προηγήθηκαν της έλευσης της τροπικής καταιγίδας Σάρα προκάλεσαν τέσσερις θανάτους και καταστροφικές κατολισθήσεις.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Περιφερειάρχης της Βαλένθια παραδέχθηκε ότι έγιναν «λάθη» και ζήτησε συγγνώμη για τις πλημμύρες
Εντός της ημέρας η ανέλκυση του πυροσβεστικού ελικοπτέρου
17:40
Ένοχος για κακoδιαχείριση διαβαθμισμένων εγγράφων δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Τραμπ, Tζον Μπόλτον
17:36
Κικίλιας από Σύρο: Πάνω από όλα η ασφάλεια στα λιμάνια και η εξυπηρέτηση πολιτών με σεβασμό
17:32
Βενεζουέλα: Έως και 6,8 εκατομμύρια άνθρωποι ενδέχεται να επηρεαστούν από τους σεισμούς
17:21