Στο νοσοκομείο ο πρόεδρος της Παραγουάης ύστερα από «αδιαθεσία» κατά τη σύνοδο των G20
Ο πρόεδρος της Παραγουάη Σαντιάγο Πένια
AP Photo/Pamela SmithΟ πρόεδρος της Παραγουάη Σαντιάγο Πένια, εισήχθη τη Δευτέρα 18/11 σε νοσοκομείο του Ρίο ντε Τζανέιρο, ενώ συμμετείχε στη σύνοδο της G20. Συνεργάτες του έκαναν λόγο για «αδιαθεσία» και διευκρίνισαν ότι του προσφέρεται ιατρική περίθαλψη στο νοσοκομείο Σαμαριτσάνου.
Ο αντιπρόεδρος της Παραγουάης Πέδρο Αγιάνα ανέφερε μέσω X ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον αρχηγό του κράτους, αφού ο κ. Πένια αισθάνθηκε «ελαφριά αδιαθεσία». «Πάει καλά και περιμένει τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε», καθησύχασε.
Το νοσοκομείο Σαμαριτσάνου δεν έδωσε συνέχεια όταν το πρακτορείο ειδήσεων Ρόιτερς του ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του προέδρου της Παραγουάης, 46χρονου οικονομολόγου ο οποίος εξελέγη πρόεδρος με τα χρώματα του δεξιού κόμματος Κολοράδο κι ανέλαβε την εξουσία τον Αύγουστο του 2023.
Pizza Fan: Αποδεσμεύονται τραπεζικοί λογαριασμοί - Ανοίγει ο δρόμος για την επαναλειτουργία
13:49
Θεσσαλονίκη: Νεκρός οδηγός ΙΧ που «καρφώθηκε» σε λεωφορείο - Υπέστη ανακοπή στο τιμόνι
13:44
Έφοδος της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Κτηνιατρική Υπηρεσία Τρικάλων για επιδοτήσεις του ΟΠΕΚΕΠΕ
13:33
Τι «βλέπει» η Αστυνομία πίσω από τα διαδοχικά ύποπτα αντικείμενα και τα γκαζάκια στην Αθήνα
13:24