Γαλλία: Δεν επιβεβαιώνεται ότι ο ρωσικός πύραυλος που έπληξε την Ουκρανία ήταν διηπειρωτικός
Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών της Γαλλίας δήλωσε σήμερα Πέμπτη (21/11) ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ότι η Ρωσία εκτόξευσε έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο σε επίθεσή της στην Ουκρανία, αλλά πρόσθεσε ότι μια παρόμοια κίνηση θα αποτελούσε σοβαρή κλιμάκωση, αν οι αναφορές είναι αληθείς.
Η πολεμική αεροπορία του Κιέβου ανέφερε νωρίτερα ότι η Ρωσία εκτόξευσε έναν διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο κατά την διάρκεια επίθεσής της στην ουκρανική πόλη Ντνίπρο, κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι χρησιμοποιείται για πρώτη φορά στον πόλεμο ένα όπλο που είναι σχεδιασμένο να πραγματοποιεί πυρηνικά πλήγματα σε μεγάλες αποστάσεις.
«Εάν επιβεβαιωθεί θα αντιδράσουμε με τον κατάλληλο τρόπο», δήλωσε στους δημοσιογράφους κατά την διάρκεια ενημέρωσης ο Κριστόφ Λεμουάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ραγδαίες εξελίξεις: Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο κατά της Ουκρανίας
Βουλή: Ψηφίστηκε το Ενιαίο Ψηφιακό Μητρώο παρακολούθησης υποθέσεων διαφθοράς
20:59
ΗΠΑ: Επιτρέπει εξαγωγή πετρελαίου από την Βενεζουέλα στην Κούβα μόνο για χρήση απο ιδιώτες
20:50
Φλωρίδης για εκταφές Τεμπών: Εξετάσεις που δεν γίνονται στην Ελλάδα θα σταλούν σε ξένα εργαστήρια
20:40
Μητσοτάκης στο προσυνέδριο της ΝΔ: «Εσείς οι Εβρίτες κρατήσατε τη χώρα και την Ευρώπη ασφαλή το 2020»
20:35