Το ουκρανικό κοινοβούλιο ακύρωσε τη σημερινή του συνεδρίαση λόγω κινδύνου για ρωσικό πλήγμα
Το ουκρανικό κοινοβούλιο
(Andrii Nesterenko, Ukrainian Parliament Press Office via AP)Μία ημέρα από το πλήγμα με νέο βαλλιστικό πύραυλο από τη Μόσχα στην περιοχή Ντνίπρο, το ουκρανικό κοινοβούλιο ακύρωσε τη συνεδρίαση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα Παρασκευή 22/1 λόγω αυξημένου κινδύνου για ρωσικό πλήγμα, όπως δήλωσαν αρκετοί βουλευτές.
Η τακτική συνεδρίαση με τη συμμετοχή κυβερνητικών αξιωματούχων «ματαιώθηκε», δήλωσε η βουλευτής Γεβγκένια Κραβτσούκ από το κόμμα του Ουκρανού προέδρου, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες συναδέλφων της.
«Υπάρχουν ενδείξεις για αυξημένο κίνδυνο επιθέσεων κατά της συνοικίας κυβερνητικών κτηρίων τις επόμενες ημέρες», πρόσθεσε η ίδια.
«(Η συνεδρίαση) ακυρώθηκε λόγω πληροφοριών για πιθανά χτυπήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβούν, αλλά υπάρχει μια προειδοποίηση, και επειδή δεν είχε προγραμματιστεί τίποτα σημαντικό για την Παρασκευή, αναβλήθηκε για την επόμενη εβδομάδα της ολομέλειας», δήλωσε από την πλευρά του ο βουλευτής Γιαροσλαβ Ζελέζνιακ σε ανάρτηση στο Telegram.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΝΑΤΟ: Δεν επηρεάζεται η υποστήριξή μας στην Ουκρανία - Έκτακτη συνεδρίαση στις Βρυξέλλες
CNNi: Γιατί η χρήση πυραύλων Oreshnik από τη Ρωσία παραβιάζει το δόγμα αποτροπής του Ψυχρού Πολέμου
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00
Eορταστικό ωράριο Πάσχα: Πώς λειτουργούν τα καταστήματα - Ποιες μέρες μένουν κλειστά
01:00
Διακοπές Πάσχα: Πότε γυρίζουν στα θρανία οι μαθητές - Πότε πέφτει η Πρωτομαγιά
00:30
Η Τουρκία ανάμεσα στις χώρες που κινδυνεύουν με εξαιρετικά μεγάλες ελλείψεις νερού
23:59