Η Χαμάς χαιρετίζει την κατάπαυση πυρός στο Λίβανο και δηλώνει «έτοιμη» για εκεχειρία με το Ισραήλ
Καπνός σηκώνεται μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό κοντά στον προσφυγικό καταυλισμό Rashidiyeh, όπως φαίνεται από την πόλη Tyre, στον νότιο Λίβανο, στις 26 Νοεμβρίου 2024.
AP Photo/Hussein MallaΥψηλόβαθμο στέλεχος της Χαμάς χαιρέτισε σήμερα τη συμφωνία εκεχειρίας που σύναψαν το Ισραήλ με τη Χεζμπολάχ στον Λίβανο και πρόσθεσε ότι το παλαιστινιακό κίνημα είναι επίσης "έτοιμο" για μια εκεχειρία με τον ισραηλινό στρατό στη Λωρίδα της Γάζας.
«Η ανακοίνωση της εκεχειρίας στον Λίβανο είναι μια νίκη και μια μεγάλη επιτυχία της αντίστασης", δήλωσε στο AFP το στέλεχος αυτό του πολιτικού γραφείου της Χαμάς. "Η Χαμάς είναι έτοιμη για μια συμφωνία εκεχειρίας και μια σοβαρή συμφωνία ανταλλαγής κρατουμένων», πρόσθεσε.
ΚΟΣΜΟΣ
Πυρκαγιά σε σχολείο του Τόκιο: Δέκα οι τραυματίες - «Ήταν τρομακτικό, πολλά παιδιά έκλαιγαν»
12:57
CULTURE
Nτοκιμαντέρ για την ιστορική περιοδεία των Wham! στην Κίνα το 1985
12:56
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Ο «Μεσικός» Στέφανος Καπίνο στο Allwyn Game Time
12:55
ΚΟΣΜΟΣ
Υψηλές θερμοκρασίες και έντονες βροχοπτώσεις πλήττουν τη Γερμανία - Στο «κόκκινο» ο υδράργυρος
12:46
ΚΟΣΜΟΣ