Στόχοι «βίαιων απειλών» έγιναν υποψήφιοι του υπουργικού συμβουλίου του Τραμπ
Ο Τραμπ και το επιτελείο του
AP Photo/Evan VucciΟρισμένοι από τους υποψηφίους και τους διορισμένους στο υπουργικό συμβούλιο του Ντόναλντ Τραμπ έγιναν στόχος «βίαιων απειλών», συμπεριλαμβανομένων απειλών για τοποθέτηση βομβών, δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ.
Οι απειλές έγιναν το βράδυ της Τρίτης (26/11) και σήμερα το πρωί και οι αρχές επιβολής του νόμου ενήργησαν γρήγορα για να εγγυηθούν την ασφάλεια όσων είχαν δεχθεί απειλές, δήλωσε η εκπρόσωπος Καρολάιν Λέβιτ.
Η Λέβιτ δεν διευκρίνισε ποιος ή ποιοί ακριβώς ήταν οι στόχοι και δεν διευκρίνισε τη φύση των απειλών.
Εκπρόσωποι του FBI και του υπουργείου Δικαιοσύνης δεν απάντησαν αμέσως στα αιτήματα για σχόλια.
Η εκπρόσωπος του Τραμπ είπε ότι οι φερόμενες απειλές κυμαίνονταν από ορισμένες για τοποθέτηση βόμβας μέχρι και πρακτικές ψευδούς αναφοράς εγκλήματος που γίνεται με στόχο να προκληθεί έντονη ένοπλη αστυνομική ανάπτυξη στο σπίτι κάποιου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποστηρικτή των δασμών επιλέγει ο Τραμπ για νέο αντιπρόσωπο των ΗΠΑ για το εμπόριο
Έκλεισαν προκληπτικά οι είσοδοι στις όχθες του Πηνειού λόγω υπερχείλισης από την κακοκαιρία (pics)
23:09
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ: Προσπάθειες αποκλιμάκωσης μέσω της διπλωματίας στο Ιράν για να μην βγουν τα όπλα
23:00
Ο Τραμπ μίλησε με πράκτορες του FBI για εκλογική νοθεία το 2020 στη Τζόρτζια
22:56
Τις πρώτες εκλογές της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης προκήρυξε ο Αμπάς
22:47