ΚΟΣΜΟΣ

Τελ Αβίβ: Εργοτάξιο κατέρρευσε μετά από πτώση γερανού - Φόβοι για πολλούς νεκρούς (pics&vid)

Τελ Αβίβ: Εργοτάξιο κατέρρευσε μετά από πτώση γερανού - Φόβοι για πολλούς νεκρούς (pics&vid)
Twitter / Amichai Stein

Περισσότεροι από 25 άνθρωποι πιστεύεται ότι έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια εργοτάξιου που κατέρρευσε έπειτα από πτώση γερανού σε κεντρική περιοχή του Τελ Αβίβ.

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, έξι από τους εργάτες κατάφεραν να βρουν διέξοδο και γλίτωσαν με τραύματα, ωστόσο αρκετοί φέρονται να έχουν παγιδευτεί. Σωστικά συνεργεία και ασθενοφόρα έχουν ήδη σπεύσει στο σημείο και αναζητούν επιζώντες. Όπως δήλωσε ένας από τους διασώστες, οι πρώτες ενδείξεις είναι ότι ο γερανός χτύπησε την οροφή του υπό κατασκευή κτιρίου με αποτέλεσμα αυτή να καταρρεύσει και να παγιδεύσει στο εσωτερικό άγνωστο αριθμό εργατών.

Εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής δήλωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ, πως αρχικά κατέρρευσε τμήμα της τριώροφης δομής, με αποτέλεσμα να πέσει ένας γερανός και να κατεδαφίσει ακόμη μεγαλύτερο μέρος του κτιρίου του πάρκινγκ, που είχε εν μέρει ολοκληρωθεί.

«Όταν έφτασα, έπεσα πάνω σε πολλούς τραυματίες που είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους και είχαν βγει μόνοι τους από τα συντρίμμια», δήλωσε ο Μοσέ Λεβί, ένας εθελοντής της σωστικής οργάνωσης United Hatzalah.

«Η στέγη ενός γκαράζ φαίνεται πως κατέρρευσε. Την ώρα που μέλη της ομάδας πρώτων βοηθειών περιέθαλπαν επιτόπου τους τραυματίες, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν αγνοούμενοι και είναι πιθανόν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια», δήλωσε σύμφωνα με τη United Hatzalah.

Κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για εννιά παγιδευμένους εργάτες, ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ