ΚΟΣΜΟΣ

Τελ Αβίβ: Νεκροί και τραυματίες μετά την κατάρρευση εργοταξίου (pics&vid)

Τελ Αβίβ: Νεκροί και τραυματίες μετά την κατάρρευση εργοταξίου (pics&vid)
Twitter / RudawEnglish

Τουλάχιστον δύο άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους και άλλα 24 έχουν τραυματιστεί, μετά την κατάρρευση ενός υπό κατασκευή κτιρίου στο Τελ Αβίβ. Σύμφωνα με τους διασώστες, εξακολουθούν να υπάρχουν εργάτες παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Αρκετές ώρες μετά το δυστύχημα, η αστυνομία ανακοίνωσε πως εξακολουθούν να αγνοούνται πέντε άνθρωποι και πιστεύεται ότι είναι παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια.

Το δυστύχημα συνέβη σε υπό κατασκευή πάρκινγκ στη συνοικία Ραμάτ Χαχαγιάλ του Τελ Αβίβ, κοντά σε ένα νοσοκομείο και σε κτίρια που στεγάζουν εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και εστιατόρια.

«Όταν έφτασα, έπεσα πάνω σε πολλούς τραυματίες που είχαν ακόμη τις αισθήσεις τους και είχαν βγει μόνοι τους από τα συντρίμμια», δήλωσε ο Μοσέ Λεβί, ένας εθελοντής της σωστικής οργάνωσης United Hatzalah.

«Η στέγη ενός γκαράζ φαίνεται πως κατέρρευσε. Την ώρα που μέλη της ομάδας πρώτων βοηθειών περιέθαλπαν επιτόπου τους τραυματίες, ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν αγνοούμενοι και είναι πιθανόν παγιδευμένοι κάτω από τα συντρίμμια», δήλωσε σύμφωνα με τη United Hatzalah.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ