Γαλλία: Το πρωτοσέλιδο του Economist μετά την πτώση της κυβέρνησης Μπαρνιέ
Ο Γάλλος πρωθυπουργός Μισέλ Μπαρνιέ
Sarah Meyssonnier/Pool Photo via APΤην πολιτική κρίση στην Γαλλία σχολιάζει στο πρωτοσέλιδο του, ο Economist, υποστηρίζοντας πως η χώρα «βαδίζει προς το άγνωστο» και με μία πινακίδα η οποία αναγράφει «σκ...».
«Χωρίς προϋπολογισμό, χωρίς κυβέρνηση. Είναι δύσκολο να δούμε πώς μπορεί να επιλυθεί η βαθιά πολιτική κρίση της Γαλλίας», αναφέρει στο tweet.
Δείτε το πρωτοσέλιδο του Economist
O πιθανός διάδοχος του Μπαρνιέ
Παρόλο που ακόμα ο Μακρόν δεν έχει καταλήξει ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Μπαρνιέ σε περίπτωση υπερψήφισης των προτάσεων μομφής, στη λίστα του περιλαμβάνονται ο αριστερός Μπερνάρ Καζενέβ, ο πρώην υπουργός Ξαβιέ Μπερτράν και ο υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Σεμπαστιέν Λεκορνού.
Ο πρόεδρος επεξεργαζόταν το όνομα καθώς επέστρεφε αεροπορικώς στο Παρίσι από ένα ταξίδι στη Σαουδική Αραβία, ανέφερε μια πηγή στο Reuters.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Αναπόφευκτη» η αποπομπή του Μπαρνιέ δηλώνει ο Μελανσόν
Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα παράξενο παγκόσμιο μοτίβο στον τρόπο που περπατούν οι άνθρωποι
09:00
Απίστευτη αποβολή στο Μουντιάλ: Παίκτης πήρε κόκκινη κάρτα επειδή... κάλυψε το στόμα του
08:50
Ακαθάριστα οικόπεδα: Το μέτρο στην πράξη και τα «αγκάθια» - Ο Γρ. Κωνσταντέλλος στο CNN Greece
08:40
Ρένια Λουιζίδου: «Με σοκάρει να με βλέπω στα 23 μου, γιατί βλέπω το κοριτσάκι που δεν είμαι πια»
08:30