Ματαιώσεις και καθυστερήσεις εκατοντάδων πτήσεων στο αεροδρόμιο Σίπχολ λόγω ισχυρών ανέμων
To αεροδρόμιο Σίπχολ (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Peter Dejong, FileΕκατοντάδες πτήσεις στο αεροδρόμιο Σίπχολ του Άμστερνταμ ματαιώθηκαν την Παρασκευή (6/12) λόγω των ισχυρών ανέμων που έχει προκαλέσει η καταιγίδα Ντάρα, ανακοίνωσε η διεύθυνση του αεροδρομίου που είναι κομβικό για τα αεροπορικά ταξίδια στην Ευρώπη.
Σε άλλες πτήσεις σημειώθηκαν καθυστερήσεις, σε κάποιες έως και μίας ώρας.
«Λόγω των ισχυρών ανέμων που προκλήθηκαν από την καταιγίδα Ντάρα, λιγότερες πτήσεις αναμένεται να απογειωθούν και να προσγειωθούν σήμερα Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου», ανακοίνωσε το Σίπχολ, συνιστώντας στους επιβάτες να λάβουν υπόψη τους ότι θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων σήμερα.
Ισχυροί άνεμοι αναμένονταν στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ανακοίνωσε το Βασιλικό Μετεωρολογικό Ινστιτούτο της Ολλανδίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάος στη Βρετανία : Σοβαρά προβλήματα στα δρομολόγια των τρένων λόγω βλάβης στο σύστημα
Ταυτοποιήθηκε ο 23χρονος οδηγός μηχανής που τραβούσε βίντεο ενώ έκανε σούζες (vid)
19:13
Χαμενεΐ: Οι δολοφόνοι του Λαριτζανί θα πληρώσουν σύντομα - Βαλλιστικοί του Ιράν στη Σαουδική Αραβία
19:10
Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Οι δολοφόνοι του Αλί Λαριτζανί θα πληρώσουν πολύ σύντομα
19:04
Κρήτη: Αρνούνται τις κατηγορίες οι 21 συλληφθέντες για εμπορία ανθρώπων - Την Παρασκευή οι απολογίες
18:55