Στο πλευρό του Άσαντ το Ιράν: «Απειλή για τη Μέση Ανατολή η επίθεση των ανταρτών»
Στρατιώτες του υποστηριζόμενου από την Τουρκία Ελεύθερου Στρατού Συρίας
AP Photo, FileΑπειλή για τη Μέση Ανατολή χαρακτήρισε ο επικεφαλής της ιρανικής διπλωματίας την επίθεση που εξαπέλυσαν οι αντάρτες στη Συρία κατά του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ.
«Η τρομοκρατική απειλή δεν θα περιοριστεί στη Συρία και συνιστά απειλή για όλες τις γειτονικές χώρες και για το σύνολο της περιοχής», δήλωσε ο Αμπάς Αραγτσί, του οποίου η χώρα είναι άνευ όρων υποστηρικτής της συριακής κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι «η τρομοκρατία δεν γνωρίζει σύνορα».
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί δήλωσε ότι η χώρα του θα συνεχίσει να υποστηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την κυβέρνηση στη Συρία, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια αιφνιδιαστική επίθεση των ανταρτών.
«Η Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν πάντα υποστήριζε τη Συρία (του προέδρου Μπασάρ αλ-Άσαντ) και θα συνεχίσει να το πράττει με όλες της τις δυνάμεις. Θα παράσχει οτιδήποτε είναι απαραίτητο και ζητείται από τη συριακή κυβέρνηση», ο Αραγτσί κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην ιρακινή πρωτεύουσα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χάος στη Συρία με τους τζιχαντιστές να προελαύνουν - Ιορδανία και Ισραήλ σε ετοιμότητα
Η ρωσική πρεσβεία στη Δαμασκό καλεί τους Ρώσους να φύγουν από τη Συρία
Συρία: Σφυροκόπημα των ανταρτών από Δαμασκό και Μόσχα - Εκατοντάδες χιλιάδες οι εκτοπισμένοι
Κολυδάς για κακοκαιρία Byron: Μετατοπίζονταιοι βροχές στα ανατολικά - Στο Αιγαίο η «ζώνη» καταιγίδων
10:01
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΕΤΥΧΑΝ 6 κράτη - Από τη σκιά στην κορυφή
10:00
Huawei Seeds for the Future: Ποιες καινοτομίες είδε στην Κίνα μία φοιτήτρια από την Ελλάδα;
10:00
Υπό την πίεση των ΗΠΑ, Ρωσία και Ινδία ενισχύουν τους διμερείς τους δεσμούς
09:54