«Τριμερή» με Τραμπ και Ζελένσκι οργανώνει στα Ηλύσια ο Μακρόν
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Εμανουέλ Μακρόν και τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι
AP Photo/Aurelien MorissardΤριμερή άτυπη συνάντηση με τη συμμετοχή του Ντόναλντ Τραμπ και του Βολοντίμιρ Ζελένσκι οργανώνει το Σάββατο (7/12) στα Ηλύσια ο Εμανουέλ Μακρόν σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.
Ο Τραμπ με τον Ζελένσκι είναι μεταξύ των ηγετών που δίνουν το παρών στην τελετή του Σαββάτου (7/12) για την επαναλειτουργία της Παναγίας των Παρισίων.
Ο πόλεμος στην Ουκρανία είναι ένα ζήτημα που θα απασχολήσει έντονα την νέα κυβέρνησης Τραμπ δεδομένης της μεγάλης αμερικανικής εμπλοκής.
Προεκλογικά ο Τραμπ είχε δηλώσει ότι μπορεί να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία σε 24 ώρες. Ωστόσο, μετά από την επανεκλογή του στον προεδρικό θώκο ο ίδιος αποφεύγει να μιλήσει ανοικτά για το θέμα αν και δεν λείπουν οι διαρροές από το περιβάλλον του.
«Ετοιμάζουμε κόλαση»: Πάνω από ένα εκατ. Ιρανοί μαχητές έτοιμοι για μάχη με τον στρατό των ΗΠΑ
19:59
Στο μικροσκόπιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής το Snapchat για την προστασία των ανηλίκων στο διαδίκτυο
19:47
Συνελήφθη ο άνδρας που επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς στους Αμπελόκηπους
19:39
Πλαφόν στις τιμές των καυσίμων θέτει η κυβέρνηση της Πολωνίας
19:37