Συναγερμός σε κάμπινγκ της Ελβετίας: Δηλητηριάστηκαν 26 άνθρωποι από μονοδείξιο του άνθρακα
Τουλάχιστον 26 άτομα δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα κατά τη διάρκεια ενός δείπνου σε ένα κάμπινγκ στην Ελβετία, σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.
«Αργά το βράδυ της Σαββάτου (7/12) πολλοί άνθρωποι στο Γκίσβιλ δηλητηριάστηκαν από μονοξείδιο του άνθρακα και χρειάστηκε να νοσηλευτούν» ανέφερε η αστυνομία του καντονιού Όμπβαλντ.
Λιποθύμησαν μέσα στη σκηνή
Στη σκηνή είχε οργανωθεί μια γιορτή με τη συμμετοχή 35 καλεσμένων. Αργά το βράδυ πολλοί από αυτούς έχασαν τις αισθήσεις τους και άλλοι αισθάνθηκαν δυσφορία. Αμέσως βγήκαν έξω στον καθαρό αέρα. Συνολικά 26 άνθρωποι δηλητηριάστηκαν και οι 17 από αυτούς χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, υπήρξε συσσώρευση μονοξειδίου του άνθρακα στη σκηνή. Η αστυνομία ερευνά την υπόθεση σε συνεργασία με το Ιατροδικαστικό Ινστιτούτο της Ζυρίχης για να εξακριβώσει πώς συνέβη αυτό.
SPONSORED
Πότε θα καταβληθεί το Επίδομα παιδιού - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
01:00
Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το εσωτερικό Erasmus - Ποια δικαιολογητικά απαιτούνται
00:30
ΟΗΕ: Έκκληση για προστασία των παιδιών μετά την επίθεση σε εστία στο Λουχάνσκ
23:57
Χανταϊός: Ο καπετάνιος του MV Hondius μπορεί επιτέλους να εγκαταλείψει το πλοίο
23:46