Ιταλός που επέστρεψε από το Κονγκό παρουσίασε συμπτώματα της «μυστηριώδους νόσου»
Ένας Ιταλός ο οποίος επέστρεψε από το Κονγκό στην πόλη Λούκα της Τοσκάνης παρουσίασε συμπτώματα αναιμίας και υψηλού πυρετού, τα οποία θεωρούνται χαρακτηριστικά της «μυστηριώδους ασθένειας» που έχει καταγραφεί τις τελευταίες εβδομάδες στη συγκεκριμένη αφρικανική χώρα.
Ο ασθενής εισήχθη για εννέα ημέρες στο νοσοκομείο και πήρε εξιτήριο στις 3 Δεκεμβρίου. Όπως έγινε γνωστό, η κατάσταση της υγείας του έχει πλήρως αποκατασταθεί και δεν υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης συγγενών ή άλλων ανθρώπων που μπορεί να συναναστραφεί.
Κλινικά δείγματα του ασθενή έχουν σταλεί στο Ανώτατο Ινστιτούτο Υγείας της Ρώμης για να διαπιστωθεί για ποιά νόσο πρόκειται και αν, όντως, συνδέεται άμεσα με την ασθένεια που έχει προκαλέσει δεκάδες θανάτους στην περιοχή Πάντσι του Κονγκό.
Ολοκληρώνεται στην 5η σεζόν το «The Bear» σύμφωνα με τη Τζέιμι Λι Κέρτις
16:20
Η Ρωσία εξετάζει την διακοπή των εξαγωγών φυσικού αερίου στην Ευρώπη
16:11
ΟΠΕΚΕΠΕ: Οι «μαύρες τρύπες» στη λειτουργία του - Λευκές σελίδες υπέβαλαν οι δήθεν δικαιούχοι
16:06
Απομάκρυνε γυναίκες και παιδιά από την πρεσβεία της στο Ιράν η Ρωσία
15:57