Γάζα: Τουλάχιστον 19 νεκροί από ισραηλινά αεροπορικά πλήγματα
Ανανεώθηκε:
Τουλάχιστον 19 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν από ισραηλινά πλήγματα σε διάφορα σημεία της Λωρίδας της Γάζας κατά τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα το πρωί, σύμφωνα με διασώστες, ενώ ισραηλινά τεθωρακισμένα προωθήθηκαν σε περιοχές στο κεντρικό και το νότιο τμήμα του θύλακα.
Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ισραηλινή αεροπορική επίθεση στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους στην Μπέιτ Χανούν στη βόρεια Γάζα, όπου οι ισραηλινές δυνάμεις επιχειρούν από τον Οκτώβριο, ενώ δεκάδες άλλοι τραυματίστηκαν σε πολυώροφο κτίριο, σύμφωνα με διασώστες.
Επτά νεκροί από αεροπορικό πλήγμα
Τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν σε άλλο αεροπορικό πλήγμα σε σπίτι στον προσφυγικό καταυλισμό της Νουσέιρατ στο κεντρικό τμήμα της Λωρίδας της Γάζας. Από το πλήγμα αυτό τραυματίστηκαν επίσης αρκετοί άνθρωποι, όπως δήλωσαν διασώστες και η παλαιστινιακή υπηρεσία εκτάκτων περιστατικών, ενώ σε άλλο χτύπημα σκοτώθηκαν δύο άνθρωποι στη Ράφα, στο νότιο τμήμα του θύλακα.
Στην πόλη Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, στο κεντρικό τμήμα της Γάζας, δυνάμεις του ισραηλινού ναυτικού έθεσαν υπό κράτηση έξι Παλαιστίνιους ψαράδες που προσπάθησαν να πλεύσουν στη Μεσόγειο νωρίτερα σήμερα, σύμφωνα με κατοίκους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραηλινός ΥΠΕΞ: «Πιθανή η συμφωνία για απελευθέρωση ομήρων στη Γάζα»
Εκατόν τέσσερις δημοσιογράφοι σκοτώθηκαν το 2024 - Ποια είναι η πιο επικίνδυνη περιοχή του κόσμου
Ιταλία: Δολοφόνησε τον γείτονά του που προσπαθούσε να του γκρεμίσει το σπίτι και... αθωώθηκε
20:16
Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ανάμεσα σε Κρήτη και Αντικύθηρα
20:11
Ουκρανία: Νέα συνάντηση στις ΗΠΑ - Ο Γουίτκοφ ενημερώνει για την επαφή με Πούτιν
20:08
Κύπρος: Ανασχηματισμός στην κυβέρνηση Χριστοδουλίδη με αλλαγές σε πέντε κρίσιμα υπουργεία
19:59