ΗΠΑ: 82χρονος Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής έπεσε και τραυματίστηκε στο Καπιτώλιο
Ο απερχόμενος επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων της Γερουσίας, Μιτς ΜακΚόνελ
AP Photo/J. Scott ApplewhiteΟ απερχόμενος επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία των ΗΠΑ, ο 82χρονος Μιτς ΜακΚόνελ, έπεσε και τραυματίστηκε σήμερα στο Καπιτώλιο, αλλά «είναι καλά», σύμφωνα με τον Ρεπουμπλικάνο γερουσιαστή Τζον Θουν που ενημέρωσε νωρίτερα τους δημοσιογράφους για το ατύχημα.
«Είναι καλά, βρίσκεται στο γραφείο του», είπε ο 63χρονος Θουν, ο οποίος θα διαδεχθεί τον ΜακΚόνελ στις αρχές του έτους, με τους Ρεπουμπλικάνους να έχουν εξασφαλίσει τον έλεγχο του σώματος.
Ο 82χρονος ΜακΚόνελ έχει πει ωστόσο ότι σκοπεύει να εξαντλήσει τη θητεία του ως γερουσιαστής, παρά την κλονισμένη υγεία του. Τον Μάρτιο του 2023 είχε πέσει σε προεκλογική συγκέντρωση, με αποτέλεσμα να σπάσει ένα πλευρό και να υποστεί διάσειση. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους, είχε «παγώσει» δύο φορές ενώπιον δημοσιογράφων, αδυνατώντας να απαντήσει στις ερωτήσεις που του έθεταν.
Ο Μιτς ΜακΚόνελ διετέλεσε επικεφαλής της πλειοψηφίας στη Γερουσία από το 2015 έως το 2021 και έκτοτε είναι επικεφαλής της μειοψηφίας.
Ληστείες σε Φιλοθέη, Ψυχικό: Βίντεο δείχνει τον ληστή να μπαίνει στα σπίτια και να ψάχνει χρήματα (vids)
18:08
Ουκρανία: Επιφύλαξη στη Γερμανία για τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ - Η Μόσχα να τερματίσει τον πόλεμο
17:59
Η Μπριζίτ Μπαρντό θα ταφεί δίπλα στη θάλασσα στο Σεν Τροπέ
17:50
Αστυνομική καταδίωξη στην Αττική Οδό για τη σύλληψη μεθυσμένου οδηγού
17:41