Έκρηξη στη Χάγη: Ένας 44χρονος Έλληνας υπήκοος ανάμεσα στους νεκρούς
Πυροσβέστες στο σημείο της έκρηξης
AP Photo/Phil NijhuisΈνας 44χρονος με ελληνική υπηκοότητα ήταν ένας από τους έξι ανθρώπους που βρέθηκαν νεκροί μετά από την έκρηξη που προκάλεσε τη μερική κατάρρευση πολυκατοικίας στη Χάγη πριν από μερικές ημέρες.
Ο άνδρας αναγνωρίστηκε από μέλη της οικογένειάς του ως ο Βικέλ Καμπεράι, πολιτικός μηχανικός ελληνικής και αλβανικής υπηκοότητας, που ζούσε στην Ολλανδία για πάνω από δύο χρόνια.
Ο 44χρονος Βικέλ, που ζούσε στην Ελλάδα από τα επτά του χρόνια και είχε μεταναστεύσει στην Ολλανδία τον Αύγουστο του 2022, αφήνει πίσω του τη σύζυγό του Μαρία και τα τρία παιδιά τους, δύο αγόρια 10 ετών και επτά μηνών και ένα κορίτσι έξι ετών.
Σκόπευε μάλιστα να πάρει μαζί του στη Χάγη την οικογένειά του που εξακολουθεί να ζει στην Αθήνα.
Σε επαφή με την οικογένεια του θύματος είναι η ελληνική πρεσβεία για να συνδράμει σε ό,τι χρειαστεί.
ΔΝΤ: Δραματική πρόβλεψη για εκτίναξη του δημόσιου χρέους της ΕΕ στο 130% το 2040
09:50
Το ChatGPT φτάνει το ένα δισ. μηνιαίους χρήστες - Στο «μικροσκόπιο» ζητήματα ασφαλείας
09:41
Paul Wesley: Βρίσκομαι πια σε μία ηλικία που μπορώ πραγματικά να απολαύσω την επιτυχία
09:30
Σάλμα Χάγιεκ, Κέιτι Πέρι, Τομ Κρουζ: Οι διάσημοι που βρέθηκαν στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2026
09:21