Βρετανία: 12χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία 80χρονου - Οδηγείται σε δικαστήριο ανηλίκων
Κορδέλα της αστυνομίας
(AP Photo/Alastair Grant)Αντιμέτωπη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας είναι μια 12χρονη στη Βρετανία ύστερα από το θάνατο ενός 80χρονου σε ένα πάρκο, ανακοίνωσε η αστυνομία του Λέστερσιρ.
Ο Μπιμ Κόλι πέθανε από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη ενώ έκανε βόλτα το σκύλο του στο Φράνκλιν Παρκ, κοντά στο σπίτι του τον Σεπτέμβριο.
Η κοπέλα, η οποία δεν μπορεί να κατονομαστεί για νομικούς λόγους, πρόκειται να εμφανιστεί τη Δευτέρα (16/12) στο δικαστήριο ανηλίκων του Λέστερ.
Ένα 15χρονο αγόρι έχει ήδη κατηγορηθεί για τη δολοφονία του Κόλι.
Το θύμα δέχθηκε επίθεση την ώρα που είχε βγάλει βόλτα το σκύλο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο την Κυριακή και κατέληξε το βράδυ της Δευτέρας (2/9).
Σύμφωνα με την κόρη του θύματος τον βρήκε πεσμένο στο έδαφος όταν άκουσε θόρυβο έξω από το σπίτι της.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πέντε ανήλικοι ανακρίνονται για τη δολοφονία 80χρονου σε πάρκο του Λέστερσαϊρ
SPONSORED
Γαλλία: Εξηγήσεις ζητεί ο πρωθυπουργός για παραλείψεις σε σχέση με την 11χρονη αγνοούμενη Λιανά
11:42
Ο Τζέισον Στέιθαμ επιστρέφει με τη νέα του ταινία και έναν τίτλο που ήδη συζητιέται
11:40
Πανελλήνιες 2026: Απαιτητική η Χημεία, αναμενόμενα τα θέματα σε Πληροφορική και Λατινικά
11:32
Πάτρα: 35χρονη ενεργοποίησε το panic button όταν την απείλησε ο πρώην σύζυγός της σε καφετέρια
11:31