Βρετανία: Το Λονδίνο «δεν θα κλάψει για το θάνατο» του Ρώσου αντιστρατήγου
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Σταρμερ
Stefan Rousseau/Pool via APΤο Ηνωμένο Βασίλειο «δεν θα κλάψει για το θάνατο» του διοικητή των ρωσικών δυνάμεων πυρηνικής, χημικής και βιολογικής άμυνας Ιγκόρ Κιρίλοφ, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/12) στη Μόσχα σε επίθεση.
Έτσι δήλωσε για την επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Κίεβο, Βρετανός κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Δεν θα κλάψουμε για το θάνατο ενός ατόμου που συμμετείχε σε μια παράνομη εισβολή και επέβαλε δεινά και θάνατο στον ουκρανικό λαό», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ.
Η τοποθέτηση της Ντάουνιγκ Στριτ έρχεται ενώ το Λονδίνο ανακοίνωσε την αποδέσμευση 35 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των υποδομών της που έχουνη πληγεί από επιθέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κεραυνοί Ρωσίας: «Αναπόφευκτα τα αντίποινα» ύστερα από τη δολοφονία Κιρίλοφ
Ουκρανός αξιωματούχος: «Εμείς δολοφονήσαμε τον Ρώσο αντιστράτηγο Κιρίλοφ»
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47
Έντεκα άμαχοι νεκροί από ισραηλινά πλήγματα στον Λίβανο
23:40