Βρετανία: Το Λονδίνο «δεν θα κλάψει για το θάνατο» του Ρώσου αντιστρατήγου
Ο πρωθυπουργός της Βρετανίας Κιρ Σταρμερ
Stefan Rousseau/Pool via APΤο Ηνωμένο Βασίλειο «δεν θα κλάψει για το θάνατο» του διοικητή των ρωσικών δυνάμεων πυρηνικής, χημικής και βιολογικής άμυνας Ιγκόρ Κιρίλοφ, ο οποίος σκοτώθηκε το πρωί της Τρίτης (17/12) στη Μόσχα σε επίθεση.
Έτσι δήλωσε για την επίθεση, την ευθύνη της οποίας ανέλαβε το Κίεβο, Βρετανός κυβερνητικός εκπρόσωπος.
«Δεν θα κλάψουμε για το θάνατο ενός ατόμου που συμμετείχε σε μια παράνομη εισβολή και επέβαλε δεινά και θάνατο στον ουκρανικό λαό», δήλωσε σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του βρετανού πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ.
Η τοποθέτηση της Ντάουνιγκ Στριτ έρχεται ενώ το Λονδίνο ανακοίνωσε την αποδέσμευση 35 εκατομμυρίων ευρώ για την αποκατάσταση των υποδομών της που έχουνη πληγεί από επιθέσεις των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κεραυνοί Ρωσίας: «Αναπόφευκτα τα αντίποινα» ύστερα από τη δολοφονία Κιρίλοφ
Ουκρανός αξιωματούχος: «Εμείς δολοφονήσαμε τον Ρώσο αντιστράτηγο Κιρίλοφ»
«Ήταν τυχεροί»: Με πύραυλο που εκτοξεύτηκε από τον ώμο η κατάρριψη του F-15 λέει ο Τραμπ
22:29
Η Ρωσία καλεί τις ΗΠΑ να «εγκαταλείψουν τα τελεσίγραφα» στο Ιράν
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 3.700.000 ευρώ
22:05
CNNi: Πακιστάν και Αίγυπτος διατηρούν τον δίαυλο επικοινωνίας μεταξύ Ιράν και ΗΠΑ
21:58