Δύο τραυματίες και ζημιές σε κτήρια από ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο
Πυκνός καπνός στον ουρανό του Κιέβου από τους ρωσικούς βομβαρδισμούς
AP Photo/ Evgeniy MaloletkaΡωσική πυραυλική επίθεση προκάλεσε τον τραυματισμό δύο ανθρώπων και ζημιές σε κτήρια στο Κίεβο, δήλωσαν τοπικοί αξιωματούχοι αφού εκρήξεις ακούσθηκαν σήμερα στην ουκρανική πρωτεύουσα.
Η επίθεση προκάλεσε πυρκαγιές στην πόλη, εκτός από ζημιές σε ένα κτήριο γραφείων, σύμφωνα με τον επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης του Κιέβου Σέρχιι Πόπκο.
Ο δήμαρχος Βιτάλι Κλίτσκο ανακοίνωσε πως η επίθεση προκάλεσε τον τραυματισμό τουλάχιστον δύο ανθρώπων.
Η ουκρανική αντιαεροπορική άμυνα ανέλαβε δράση για να αποκρούσει πυραυλική επίθεση εναντίον του Κιέβου, είχαν δηλώσει νωρίτερα σήμερα τοπικοί αξιωματούχοι και η Πολεμική Αεροπορία.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο Ρόιτερς ότι άκουσαν πολλές εκρήξεις έπειτα από προειδοποίηση από την Πολεμική Αεροπορία για επίθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανία: Σε εξέλιξη ρωσική πυραυλική επίθεση στο Κίεβο
Διαψεύδει το Κίεβο τις καταγγελίες της Μόσχας για χρήση λευκού φωσφόρου
Ο Χανς Ζίμερ θα «ντύσει» μουσικά τη φιλόδοξη σειρά «Harry Potter» του HBO
14:53
Υποπτος για τζιχαντιστική προπαγάνδα 12χρονος στο Βέλγιο - Τι φοβούνται οι Αρχές
14:48
Θεσσαλονίκη: Ελεύθεροι οι 14 συλληφθέντες για την υπόθεση διακίνησης λαθραίων τσιγάρων
14:45
Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΝΑΦΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΡΟΕΣ: Πώς ένα χτύπημα των ΗΠΑ στο Ιράν μπορεί να αποσταθεροποιήσει τους γείτονές του
14:40