Μέση Ανατολή: «Επιτεθήκαμε με βαλλιστικό πύραυλο στο Τελ Αβίβ», ανακοίνωσαν οι Χούθι
Φωτογραφία αρχείου
ΑΠΕ-ΜΠΕΟι Χούθι έπληξαν το Τελ Αβίβ με βαλλιστικό πύραυλο. Η οργάνωση τόνισε πως πέτυχε τον στόχο της, αν και το Ισραήλ είχε πει νωρίτερα πως αναχαίτισε πύραυλο, ο οποίος είχε εκτοξευτεί από την Υεμένη.
«Πραγματοποιήθηκε μια στρατιωτική επιχείρηση κατά στρατιωτικού στόχου του ισραηλινού εχθρού στο Τελ Αβίβ, χρησιμοποιώντας τον βαλλιστικό πύραυλο υπερηχητικού τύπου Palestine-2, ο οποίος πέτυχε με επιτυχία τους στόχους του», ανέφεραν οι ένοπλες δυνάμεις των Χούθι σε ανακοίνωση στο κανάλι τους στο Telegram.
Η κλιμάκωση μεταξύ της Υεμένης υπό την ηγεσία των Χούθι και του Ισραήλ έχει περάσει σε νέα φάση τις τελευταίες εβδομάδες, με τους Χούθι να εκτοξεύουν σχεδόν καθημερινά πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη κατά του Ισραήλ.
Κόντρα Κεφαλογιάννη - Δούκα για τον τουρισμό στην Αθήνα
11:23
ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ: ΗΠΑ: «Άκουσα δυνατούς πυροβολισμούς και έπεσα στο έδαφος» - Δημοσιογράφοι περιγράφουν στιγμές τρόμου - Αναφορές για ελλιπή μέτρα ασφαλείας
11:19
Γιατί επιστήμονες πιστεύουν ότι τα κρανία των πτηνών κρύβουν στοιχεία για ζωή των δεινοσαύρων
11:12
Συνελήφθη 57χρονος που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στην Θεσσαλονίκη
11:09