Άνοιξαν ξανά τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας: Είχαν κλείσει για λόγους «ασφαλείας»
Ανανεώθηκε:
Επαναλειτουργούν τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας στα οποία νωρίτερα είχαν επιβληθεί προσωρινοί περιορισμοί για την ασφάλεια των πτήσεων όπως η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.
«Τα πληρώματα, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι υπηρεσίες των αεροδρομίων έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων - αυτή είναι η βασική προτεραιότητα» ανέφερε η Rosaviatsia.
Νωρίτερα η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι και τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας έκλεισαν προσωρινά, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους.
Επίσης είχε κλείσει και το αεροδρόμιο καθώς της Καλούγκα, που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας.
«Τα πληρώματα των αεροσκαφών, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι υπηρεσίες των αεροδρομίων λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Rosaviatsia.
Ρωσικά βομβαρδιστικά πέταξαν για επτά ώρες πάνω από την Αρκτική - Η ανακοίνωση της Μόσχας
10:53
Ονδούρα: Νικητής των προεδρικών εκλογών ο υποστηριζόμενος από τον Τραμπ, Νάσρι Ασφούρα
10:41
Hellenic Train: Ενισχύονται τα δρομολόγια του Οδοντωτού από σήμερα λόγω εορτών
10:28
Συντριβή Falcon 50 στην Τουρκία: Χωριό γλίτωσε για 30 δευτερόλεπτα την καταστροφή
10:16