Άνοιξαν ξανά τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας: Είχαν κλείσει για λόγους «ασφαλείας»
Ανανεώθηκε:
Επαναλειτουργούν τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας στα οποία νωρίτερα είχαν επιβληθεί προσωρινοί περιορισμοί για την ασφάλεια των πτήσεων όπως η ρωσική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας.
«Τα πληρώματα, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι υπηρεσίες των αεροδρομίων έλαβαν τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων - αυτή είναι η βασική προτεραιότητα» ανέφερε η Rosaviatsia.
Νωρίτερα η υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι και τα τέσσερα αεροδρόμια της Μόσχας έκλεισαν προσωρινά, χωρίς να διευκρινίσει τους λόγους.
Επίσης είχε κλείσει και το αεροδρόμιο καθώς της Καλούγκα, που βρίσκεται 160 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της ρωσικής πρωτεύουσας.
«Τα πληρώματα των αεροσκαφών, οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας και οι υπηρεσίες των αεροδρομίων λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των πτήσεων» ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Rosaviatsia.
Φωτιά σε δασική έκταση στην Παναγία Βόνιτσας - Σηκώθηκαν εναέρια μέσα
16:33
Όταν οι ιδέες αποδεικνύουν την αξία τους: Ιδέες με αντίκτυπο
16:30
«Οιδίποδας» του Robert Icke στη Στέγη - Με τους Νίκο Κουρή και Μαρία Κεχαγιόγλου
16:18
Ζάκυνθος: Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συνεχάρη τον πιλότο του F-16 για τη διαχείριση του περιστατικού
16:16